• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G. Todorović

29.07.2022

08:27

BIVŠI ZADRUGAR JOJ ŠALJE PORUKE! Anđela Đuričić pokazala telefon, a na pomen Matejinog imena počela da guta knedle! (VIDEO)

informer.rs

Rijaliti

BIVŠI ZADRUGAR JOJ ŠALJE PORUKE! Anđela Đuričić pokazala telefon, a na pomen Matejinog imena počela da guta knedle! (VIDEO)

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić koja je sve iznenadila dobrim plasmanom i osvojenim trećim mestom u "Zadruzi 5", sada se pojavila ispred zgrade "Pink" televizije gde su neki pomislili da je došla da potpiše ugovor za novu sezonu. Međutim, Anđela je otkrila da ima druge planove, a potom pristala da pokaže telefon na koji joj je stigla poruka od jednog zadrugara

Anđelu su predstavnici sedme sile zaustavili na ulazu u zgradu "Pinka", a ona poput svojih brojnih rijaliti drugarica nije ugradila implante, već je samo bila savršeno stilizovana:

Foto: informer.rs

Nasmejana, lepo obučena i neraspoložena da priča o Mateji... Anđela

- Nisam ništa ugradila i nešto ni ne planiram na sebi da radim. Da sam htela nešto da radim, već bih nešto ugradila, kosu bih ofarbala, operisala bih već nešto ili bih radila neki hijaluron, ali ne zanima me to. Više ulažem u neke druge stvari, zanimaju me neki poslovni ciljevi- kazala je Anđela, koja ipak ne planira sada da kupi stan, ali joj je to plan za budućnost:

- Neće to biti sada, ali bože moj, uz moj trud i rad, nadam se da će doći i to. Mlada sam, ima vremena- kazala je Đuričićeva koja najavljuje rad na televiziji možda od septembra:

- Ne znam, videćemo, za sada neću u letnjem periodu, ali od septembra, oktobra će nešto biti. A pevanje ne, to nije za mene- kaže Anđela koja smatra da je ona predstavnica finih i normalnih devojaka, ali tvrdi da muškarci više jure starlete:

- Po mom iskustvu, momci više vole devojke koje se kreću po splavovima, slobodnije devojke. Ali ima i onih koji više vole devojke poput mene i to su momci koji su mi slični.Više se traže devojke za noćni život- kazala je i ona i na pitanje odakle ona u vezi sa Matejom za kog se zna da voli starlete, Anđela je pokušala da promeni temu:

- Pa ne bih o tome. Rekla sam i u "Zadruzi" kad god je trebalo da komentarišem tu temu, zaobilazila sam je u širokom luku - bila je odlučna Anđela i dodala:

Foto: informer.rs

Pokazala telefon... Anđela Đuričić

- To je moja prošlost, ne želim više da je pominjem- zaključila je bivša rijaliti učesnica, koju su novinari pitali da im pokaže telefon, a onda se videlo da joj je poruku poslao niko drugi do nekadašnji zadrugar Zoki Šumadinac.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija