• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

30.07.2022

18:18

KARIĆ PROGOVORIO O ODNOSU SA MENSUROM! Stefan otkrio da li se čuo sa Ajdarpašićem nakon Zadruge 5!

printscreen

Rijaliti

KARIĆ PROGOVORIO O ODNOSU SA MENSUROM! Stefan otkrio da li se čuo sa Ajdarpašićem nakon Zadruge 5!

Podeli vest

Dugo se spekulisalo o odnosu Stefana Karića i Mensura Ajdarpašića koji su u "Zadrugu 5" ušli kao najbolji prijatelji, a iz rijalitija izašli u lošim odnosima. Iako je su svi mislili da će Stefan i Mensur da zakopaju ratne sekire posle rijalitija, to se za sada nije dogodilo

Nagađa se da Mensur i ti niste u dobrim odnosima, da li ste se čuli?

- Imali smo emisiju u kojoj smo se videli, on je nakon toga imao emisiju juče, ja mislim, nije mi se javio nakon završetka, verovatno ima obaveze. Što se mene tiče, u okej smo odnosima. Stalno govorim da treba da popričamo, pa se nadam da će do toga doći - rekao je Stefan.

Foto: Zoran Sinko

Stefan Karić progovorio o odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem

Mensurovi fanovi su optužili Osmana, tvog oca da je uzimao novac koji su slali, a on je te navode demantovao. Kako se ti osećaš kada čuješ takve stvari?

- Neverovatna glupost, eto. Nisam čitao te gluposti, nisam se time bavio, ne želim da se opterećujem time. Ja znam da on ne bi uradio takve stvari. Ne zanima me ni Mensurova, niti bilo čija podrška - kazao je Karić.

Foto: printscreen instagram/karic_osman

Osman Karić i Mensur Ajdarpašić

Nakon deset meseci si konačno sa svojom devojkom Jovanom. Kako je ona reagovala na razne spekulacije koje su se pričale o Marijani i tebi?

- Iskreno, znam da joj nije bilo najbolje, nije joj bilo dobro. Trpela je veliki pritisak zbog velikih tehničkih smetnji, koje su bile u ekonomskom dvorištu, jer se nije snimalo tamo - rekao je Stefan.

Sa kim se čuješ od bivših učesnika?

- Sa Krletom, Lepim Mićom, Đedovićem, Franom, Matorom, sa ljudima koji su bili uz mene u najtežim trenucima, drago mi je da sam sa njima u kontaktu - odogovrio je bivši zadrugar.

Rekao si da si se u neke ljude razočarao jer su spremni na sve zbog visokog plasmana. Ko su ljudi koji su te razočarali?

- To ću reći kada počne "Zadruga" u septembru. Ne želim da ulazim u neki medijski rat sa pojedinim mentolima. Ako vas to bude tada zanimalo, otkriću na koga sam mislio - zaključio je Stefan Karić.

 

BONUS VIDEO:

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ALEKSANDRA NIKOLIĆ ZAVRŠILA U POLICIJI! Ovo je razlog!
Rijaliti

ALEKSANDRA NIKOLIĆ ZAVRŠILA U POLICIJI! Ovo je razlog!

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić odlučila je nakon napuštanja Pinkovog rijalitija da snima video klipove za Jutjub i javnost redovno obaveštava o svojim svakodnevnim aktivnostima. Na jednom od poslednjih snimaka koje je objavila, Aleks je bila u policiji, te je otkrila šta se desilo

30.07.2022

17:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija