• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

02.08.2022

15:10

MILAN MILOŠEVIĆ TRAŽI POMOĆ ZA MILJANU! Gađala ga kamenom i tužio se s Marijom, a sada se voditelj oglasio o teškom zdravstvenom stanju rijaliti učesnice!

printscreen

Rijaliti

MILAN MILOŠEVIĆ TRAŽI POMOĆ ZA MILJANU! Gađala ga kamenom i tužio se s Marijom, a sada se voditelj oglasio o teškom zdravstvenom stanju rijaliti učesnice!

Podeli vest

Milan Milošević bio je u velikom sukobu s Marijom Kulić s kojom je čak bio i na sudu, dok je Miljana poslednji put diskvalifikovana u Zadruzi kada ga je pogodila kamenom. Međutim, voditelj je ipak zabrinut za Kulićevu zbog koje je uputio apel za pomoć

Milošević je na svom profilu na Instagramu podelio apel za pomoć koja je ptrebna Miljani u vidu vitamina iz Amerike koje je putem Informera tražila njena majka Marija Kulić:

Foto: printscreen/emisija "Džet set Top 5"

I on je Miljani pružio podršku... Milna Milošević

- Potrebna pomoć vitamini, delite, možda neko vidi ko može da kupi i pošalje- napisao je Milan kog smo pitali kako je moguće da je uz Miljanu nakon svih neprijatnosti koje je imao s njenom majkom i njom, a on je odgovorio:

Foto: printscreen instagram

- Ne daj Bože nikome da se desi ovo, a ja sve od srca činim- dodao je Milan koji se nadovezao na Marijinu izjavu da pokušava da nabavi neophodne kapi vitamina:

- U bolnici sam i čekam. Sve vreme sam uz nju, pustili su me da budem pored Miljane. Ona spava,a  i dalje je neizvesno. Juče su joj dali 2,5 litre krvi, ali ne znam da li će biti potrebno još i da li imaju dovoljno - izjavila je juče Marija:

- Ono što nam je sada potrebno su vitamini američki B12 od 1000 mikrograma i D3 vitamin. Ali obavezano u kapima ili za infuziju. Najkvalitetniji su u Americi, ovde na našem tržištu su lošiji, a i iscrpljene su zalihe vitamina. To je ono što nam je hitno potrebno, pa ako može neko iz inostrantsva da se javi i pošalje- kazala uznemirena Marija Kulić.

Podsetimo, Marija i Milan bili su na sudu jer je voditelj pokrenuo postupak nakon što ga je Kulićka jednom prilikom žestoko izvređala u emisiji. Milan je nedavno i dobio spor protiv Marije. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MARIJA KULIĆ APELOVALA ZA LEKOVE, A ONDA SE OGLASILI IZ BOLNICE! Miljanina majka tražila vitamine iz Amerike, iz Urgentnog izdali saopštenje!
Rijaliti

MARIJA KULIĆ APELOVALA ZA LEKOVE, A ONDA SE OGLASILI IZ BOLNICE! Miljanina majka tražila vitamine iz Amerike, iz Urgentnog izdali saopštenje!

Miljana Kulić zbrinuta je u Urgentnom centru u Nišu gde su joj lekari odstranili slezinu koja je pukla posle operacije skraćivanja želuca, a njena majka Marija preko našeg portala juče je zamolila da se uputi apel da im neko pošalje vitamine iz Amerike. Odmah posle njene izjave, saopštenje je stiglo iz Urgentnog centra iz Niša

02.08.2022

13:18

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija