• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.S.

04.08.2022

17:25

INFORMER SAZNAJE! ANA KORAĆ TRUDNA! Starleta u drugom stanju - on je otac deteta?!

printscreen

Rijaliti

INFORMER SAZNAJE! ANA KORAĆ TRUDNA! Starleta u drugom stanju - on je otac deteta?!

Podeli vest

Starleta Ana Korać u drugom je stanju, saznaje Informer. Bivša zadrugarka već neko vreme uživa u ljubavi, a mnogi misle da je otac Stefan Spremo sa kojim često objavljuje fotografije na društvenim mrežama

Drugarica popularne starlete u razgovoru za Informer otkrila je da su Ana i njen dečko presrećni zbog ove vesti i da im nije bitan pol, važno im je samo da dete bude živo i zdravo.

 

 

 

- Ana mi je da nikad srećnija i zaljubljenija nije bila. Ne mogu vam opisati njihovu sreću kada su saznali da će postati roditelji. Ana je naravno odlučila da zadrži bebu, oduvek je maštala o tome. Nije im bitan pol, važno im je samo da beba bude živa i zdrava - rekla nam je drugarica Ane Korać.

Pozvali smo starletu kako bismo proverili ovo saznanje, međutim, nije odgovarala na naše pozive, dok njena majka nije htela da komentariše navode.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

BEBICA SVE VREME UZ MILJANU! MACANOVIĆ ZA INFORMER: Ništa mi nije važno, samo da se oporavi od ovoga! (VIDEO)
Rijaliti

BEBICA SVE VREME UZ MILJANU! MACANOVIĆ ZA INFORMER: Ništa mi nije važno, samo da se oporavi od ovoga! (VIDEO)

Miljana Kulić pet dana se borila za život nakon što je posle operacije želuca koju je pre dve nedelje imala u Turskoj došlo do komplikacija. Miljana je hitno hospitalizovana i operisana, a tom prilikom odstranjena joj je slezina. Sada se tim povodom oglasio dečko rijaliti zvezde Nenad Macanović Bebica i za Informer progovorio o njenom zdravstvenom stanju

04.08.2022

16:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija