• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.08.2022

12:30

VELIKA TRAGEDIJA! Voditelja Zadruge vest o smrti mladog kolege potpuno dotukla! PRETUŽAN SAM ŠTO SE OVAKO ZAVRŠILO, A ČEKALE SU TE VELIKE STVARI!

Rijaliti

VELIKA TRAGEDIJA! Voditelja Zadruge vest o smrti mladog kolege potpuno dotukla! PRETUŽAN SAM ŠTO SE OVAKO ZAVRŠILO, A ČEKALE SU TE VELIKE STVARI!

Podeli vest

Voditelj rijaliti programa "Zadruga", Darko Tanasijević, na društvenoj mreži Instagram obavestio je pratioce o smrti svog kolege. On je objavio njegovu fotografiju, a dirljivim rečima oprostio se od njega

Voditelj Darko Tanasijević podelio je jako tužnu vest sa svojim fanovima i pratiocima na Instagramu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Foto: Privatna arhiva

Darko Tanasijević

Naime, njegov kolega i prijatelj kog je upoznao na poslu je preminuo, što je Darka rastužilo. On se od njega oprostio dirljivom porukom koju je objavio na svom Instagram, profilu:

- Jedan od najpozitivnijih, najvedrijih ljudi koje sam upoznao na poslu. Užasna vest me je danas baš porazila. Jedan baš sjajan dečko, jednu lošu reč nemam, naprotiv. Pretužan sam što se sve završilo ovako. Čekale su te velike, sjajne stvari. Počivaj u miru - napisao je Darko i objavio fotografiju svog prijatelja.

Foto: printscreen

Podsetimo, popularni Darko Tanasijević stekao je slavu kao voditelj rijaliti šou programa Zadruga.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija