• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.08.2022

14:54

PAPARACO! LEPI MIĆA SA NEPOZNATOM DEVOJKOM U AKCIJI! Dohvatili se na bazenu - svi gledali u njih! Zajedno ulaze u Zadrugu 6?! (FOTO)

Informer

Rijaliti

PAPARACO! LEPI MIĆA SA NEPOZNATOM DEVOJKOM U AKCIJI! Dohvatili se na bazenu - svi gledali u njih! Zajedno ulaze u Zadrugu 6?! (FOTO)

Podeli vest

Učesnik "Zadruge", Lepi Mića, uhvaćen je sa nepoznatom devojkom na jednom beogradskom bazenu kako uživa na ležaljci i zabalja se

Jedini učesnik svih pet sezona rijalitija "Zagruga", Lepi Mića, često se može sresti na jedom beogradskom bazenu gde provodi tople dane.

Foto: Informer.rs

Lepi Mića

On uglavnom vreme na bazenu provodi sunčajući se sam, ali ovog puta je bilo drugačije. Naime, bivši zadrugar uhvaćen je kako na ležaljci sedi sa za sada javnosti nepoznatom devojkom sa kojom je bio veoma prisan.

Devojka je nosila žuti kupaći kortim i kačket kojim je prekrila lice, dok ju je Mića grlio i pozirao za kameru.

Ekipa Informera kontatirala je devojku koja vrele letnje dane provodi sa duplo starijim Miroslavom, a kako nam je istakla, želi da ostane anonimna sve dok Mića ne odluči da je pokaže javnosti.

S obizom da je Lepi Mića bio učesnik svih sezona "Zadruge", zanimalo nas je da li će možda zajedno da uđu u šestu sezonu Pinkovog rijalitija.

- Za sada nisam dobila ponudu, ali ako bi Mića sredio da uđemo zajedno u šesticu, rado bih prihvatila poziv u uselila se u Belu kuću - rekla nam je devojka koja je želela da ostane anonimna.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija