• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

05.08.2022

18:45

MILJANI KULIĆ SE ZDRAVSTVENO STANJE NAGLO POGORŠALO?!

printscreen

Rijaliti

MILJANI KULIĆ SE ZDRAVSTVENO STANJE NAGLO POGORŠALO?!

Podeli vest

Miljana Kulić pre dve nedelje operisala je želudac u Turskoj, međutim, nedugo nakon toga došlo je do komilikacija, te je hitno hospitalizovana u Klinički centar Niš. Bivša zadrugarka je nekoliko dana vodila bitku za život, a iako joj je svakim danom bilo sve bolje, sada se to navodno promenilo

Kako prenosi "Pink.rs", Miljani se sada navodno zdravstveno stanje naglo pogoršalo.

Foto: printscreen

Miljana Kulić se navodno pogoršalo zdravstveno stanje

Majka Miljane Kulić, Marija, juče je u razgovoru za Informer priznala da ne može da kaže da je njena ćerka dobro, sve dok ne izađe iz bolnice.

- Nisam najbolje. Miljana je zbrunuta, svi su oko nje i rezultati su za sada zadovoljavajući. Ne mogu da kažem da je dobro, za mene je dobro tek kad dođe kući. Lekari se trude da joj bude bolje, svakako joj je bolje nego što je bilo, ali za neke idealne rezultate tek kada dođe kući i vreme treba da prođe. Iscrpljena je, dve operacije je ubrzo imala jednu za drugom. Samom tom operacijom smanjenja želuca gubi vitamine, jer ne unosi hranu, tako da joj treba vremena da se oporavi. Imamo poverenje u lekare - rekla nam je juče Marija Kulić.

Pozvali smo Mariju kako bi nam rekla nešto više o Miljanino zdravstvenom stanju, ali nije bila raspoložena za razgovor.

 

BONUS VIDEO:

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 1 godinu

Lažu pa više ne znaju ni same šta su zadnje lagale.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija