• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

06.08.2022

12:42

MARIJA OČAJNA, MILJANA SE UŽASNO OSEĆA! Kulićka se javila Đedoviću odmah nakon što je Miljana stigla u Urgentni centar! ON OTKRIO DETALJE!

Informer

Rijaliti

MARIJA OČAJNA, MILJANA SE UŽASNO OSEĆA! Kulićka se javila Đedoviću odmah nakon što je Miljana stigla u Urgentni centar! ON OTKRIO DETALJE!

Podeli vest

Miljana Kulić je primljena u Urgentni centar u Beogradu, a Marko Đedović je otkrio detalje razgovora sa njenom majkom Marijom Kulić

Miljana Kulić upravo je primljena u Urgentni centar Beograd, a kako mediji prenose, prvog koja je Marija nazvala bio je Marko Đedović, koji je otkrio detalje razgovora sa njom.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Marko Đedović

- Rade se analize, sve se radi, Marija je u očajnom stanju kako mi sada piše, užasno se oseća. Miljana je primljena u Urgentni centar u Beogradu - rekao je Marko Đedpvoć u emisiji "Novo Jutro" i dodao:

Foto: Informer

Marija Kulić

- Marija mi je rekla da su joj u bolnici u Turskoj rekli da može da ide kući avionom, posle 4 dana može da se kreće i da ide u svoju državu. Kada su se dešavale prve komplikacije, informacija koju ja imam, je da je intervencija urađena agresivno. Tu se izdešavalo sve i svašta. To je sve meni Marija rekla. Posle svega toga sve komplikacije su normalna stvar tako urađenih operacija - rekao je Đedović.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 1 godinu

Djedovic kao drveni advokat - hahaha . Zar Marija zeli jos veci publicitet pa se njemu obratila

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija