• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.08.2022

12:16

NEMA JEDAN TROMB, VEĆ VIŠE OGROMNIH! Zrdavstveno stanje Miljane Kulić je i dalje kritično!

printscreen

Rijaliti

NEMA JEDAN TROMB, VEĆ VIŠE OGROMNIH! Zrdavstveno stanje Miljane Kulić je i dalje kritično!

Podeli vest

Rijaliti učesnica Miljana Kulić i dalje se bori za život. Novi rezultati nisu dobri, ustanovljenono je da imše od jednog tromba i da su ogromni

Miljana Kulić osmi dan se leči od posledica nakon operacije smanjenja želuca u Turskoj. Nakon što joj je odstranjena slezina, ona se oporavljala u KC Niš, a kada joj se zdravstveno stanje pogoršalo, prebačena je hitno u Beograd.

Foto: printscreen

Miljana Kulić

Ona je noć provela u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, a od jutros prognoze nisu baš najbolje, odnosno njeno zdravstveno stanje se ne popravlja.

- Miljani je zdravlje ozbiljno ugroženo, životno ugroženo. Stvari dodatno komplikuje to što su novi nalazi pokazali da ima ogromne trombove, dakle ne jedan, već više njih. Zaista trpi velike bolove i ne oseća se dobro - kaže dobro obavešteni izvor za "Blic".

Miljanu je jutros posetio i psihijatar, budući da je Nišlijka divljala u šok sobi.

Foto: printscreen

- Čupala je kateter, vrištala i divljala tokom vizite. Pregledao je i jedan od psihijatara, drčna je i bezobrazna prema osoblju. Skroz je dezorijentisana.

Podsetimo, Miljana je juče iz KC Niš prebačena u Beograd, a kada je došla u Urgentni centar hodnicima su odzvanjali njeni krici: "Mamice, boli me, ne mogu da izdržim".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija