• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.08.2022

12:17

LEKARI SE BORE ZA MILJANU! STRAHUJU OD TROMBOVA, A ONA IMA INFEKCIJU! Kulićeva u šok sobi, otkrivamo najnovije informacije o njenom stanju!

printscreen

Rijaliti

LEKARI SE BORE ZA MILJANU! STRAHUJU OD TROMBOVA, A ONA IMA INFEKCIJU! Kulićeva u šok sobi, otkrivamo najnovije informacije o njenom stanju!

Podeli vest

Stanje Miljane Kulić je i dalje kritično i lekari se bore za njen život jer rijaliti učesnica ima jaku upalu, infekciju i svo medicinsko osoblje u Urgentnom centru strahuje od trombova i zgrušavanja krvi kod nje

Miljana je juče iz Kliničkog centra Niš prebačena u Urgentni centar u Beogradu u pratnji majke Marije i dečka Nenada Macanovića Bebice, a odmah je smeštena u šok sobu gde je i danas zbog ozbiljnosti svog stanja. 

Foto: PINK.RS/A. NIKOLIĆ

Marija i Bebica

Kako za Informer otkriva izvor blizak njoj, Miljana je priključena na kiseonik i na lekovima je kako bi što više spavala i bila mirna:

Foto: printscreen

Juče je stigla iz Niša

- Inače, Miljana je u šok sobi. Nije baš sjajna situacija. Za sada je na kiseoniku. Svesna je, ali uglavnom spava od lekova. Da bude što mirnija- počinej izvor i nastavlja otkrivajući da je Miljanino stanje i dalje neizvesno:
- I dalje joj je zdravstveno stanje ozbiljno. Ima upalu, i dalje ima infekciju. Ona je svesna, ali su posete su strogo zabranjene- kaže izvor blizak Kulićevoj i dodaje:

Foto: Printscreen/Instagram

Stanje i dalje kritično... Miljana

- Miljana se najvise žali na bolove u predelu stomaka i na mučnine. Sada je borba, i potrebno je vreme za ovaj oporavak. Ozbiljno je stanje. A najviše plase zgrušavanje krvi i trombova- zaključuje izvor za Informer.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 1 godinu

Bitno je da mamica nevadi cigaretu iz usta a cerka pravi dramu da joj dozvole da pusi ! Miljana je umesto majcinim mlekom zadojena cigaretom !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija