• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.S.-A.M.

09.08.2022

07:40

RIJALITI ZVEZDA POSLE DESET DANA NAPOKON NIJE U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI! Miljana se izvukla!

printscreen

Rijaliti

RIJALITI ZVEZDA POSLE DESET DANA NAPOKON NIJE U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI! Miljana se izvukla!

Podeli vest

Miljana Kulić juče je prebačena iz šok-sobe na poluintenzivnu negu Urgentnog centra Psihički je i dalje loše, pa po ceo dan viče da želi kući i da je gladna

Miljana Kulić napokon je van životne opasnosti! Rijaliti zvezda se deset dana borila za život i konačno je pobedila, a njeno zdravstveno stanje je trenutno stabilno.

Foto: printscreen

Bivšu učesnicu "Zadruge" juče su iz šok-sobe prebacili na poluintenzivnu negu u Urgentnom centru.

- Miljana je napokon bolje i njeno zdravstveno stanje se iz dana u dan popravlja! Juče je bila na detaljnim pregledima, posle kojih su lekari odlučili da je premeste na poluintenzivnu negu. Sama je u sobi, ali i dalje pod stalnim nadzorom lekara - priča naš dobro obavešten izvor.

On dodaje da je Kulićeva fizički bolje, ali da je psihički i dalje veoma loše:

- Lekarima i sestrama nimalo nije lako s njom! Stalno se dere kako hoće da ide kući i da ne može više da podnese bolnicu. Čak je terala jednu medicinsku sestru da joj donese otpusnu listu i da joj dozvoli da napiše da na svoju odgovornost izlazi iz Urgentnog. I danju i noću se žali da je gladna, iako još ne sme da jede. U nekoliko navrata je bila i agresivna, pa su joj doktori pojačali dozu lekova za smirenje - priča naš izvor.

Bez obzira na to što je Miljana stabilno, Marija je i dalje zabrinuta za ćerkino zdravlje. Ona je juče sa Miljaninim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom bila u Urgentnom centru kako bi porazgovarali s lekarima.

Marija vikala na Bebicu

Foto: printscreen

Nenad Macanović Bebica i Marija Kulić

Marija je juče bila neraspoložena, pa je vikala na Bebicu. Kada su izašli iz automobila ispred Urgentnom sa rancem punim stvari za Miljanu, Bebica je polako koračao, a Marija se okrenula prema njemu i besno mu rekla: "Šta se vučeš?! Požuri! Čekaju nas doktori. Zbog tebe ćemo da zakasnimo!" Bebica je samo ćutao i ubrzao korak.

 

- Dobro je što je sama u sobi, jer je do juče bila veoma uznemirena i uplašena, pošto je gledala pacijente oko sebe koji su u kritičnom stanju. Teško joj je što suprug i ja ne možemo da budemo sa njom u sobi. Dolazimo stalno u bolnicu, ali nas i dalje ne puštaju kod nje zbog korone - ispričala je Marija i dodala da lekari daju sve od sebe da je izleče:

- I dalje dobija "fraksiparin" kako bi joj razredili krv, antibiotike, ali i terapiju kiseonikom. Lekarima i dalje stvara problem tromboza stomačnih vena, zbog koje je Miljana u jakim bolovima, ali ide nabolje. Lekari su divni i ljubazni prema meni. Nije im teško da mi sve lepo objasne.

Marija ne može da dočeka da Miljana dođe kući.

- Ne spavam, ne mogu da jedem, ne mogu da se smirim... Ne postoje reči kojima bih opisala koliko nam je teško. Po ceo dan se molim Bogu da Miljana što pre izađe iz bolnice. Imam utisak da je sve ovo noćna mora iz koje ne mogu da se probudim - završava Marija.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija