• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

09.08.2022

12:46

MARIJA KULIĆ OBJAVILA SAOPŠTENJE! Miljanina majka se oglasila i zamolila SAMO JEDNO,  otkrila šta sada njenoj ćerki najviše pomaže!

printscreen

Rijaliti

MARIJA KULIĆ OBJAVILA SAOPŠTENJE! Miljanina majka se oglasila i zamolila SAMO JEDNO, otkrila šta sada njenoj ćerki najviše pomaže!

Podeli vest

Marija Kulić danima brine za ćerku Miljanu čije je stanje već deseti dan neizvesno, a sada se oglasila saopštenjem i molbom za sve

Miljana je jutros prebačena iz šok sobe, ali je njena majka navela da to ne znači da je Kulićeva sada i stabilno. S obzirom na to da ima mnogo ljudi koji se interesuju za Miljanino stanje, Marija je sada objavila molbu upućenu medijima:

Foto: Informer

Moli da se sačeka dok s eMiljana ne oporavi... Marija Kulić

- Zamolila bih urednike i novinare svih redakcija za razumevanje i neuznemiravanje pozivima. Takođe bih se zahvalila na brizi i ažurnosti kako bi preneli informacije o Miljaninom zdravstvenom stanju. Sigurna sam i beskrajno zahvalna što brinete i pokušavate da dobijete lepe vesti kako bi ih što brže preneli. Svakodnevno, na svaka 4 sata se informišemo o novim rezultatima i o Miljaninom stanju, kao i o terapiji. U međuvremenu čitam literaturu o svemu što me zanima, a u vezi je njenog stanja. Vi me uznemiravte pozivima i dojavama neprekidno. Da ne bih bila prinuđena da koristim novu karticu, čiji će broj imati samo bolnica, molim vas da me više ne uznemiravate. Miljani trenutno samo pomažu najstručniji tim lekara, sveci i Bog. Rekla-kazala abrove ostavite za kasnije. Daće Bog da bude kako treba, pa će biiti intervjua i emisija kada ćemo rasterećeno pričati o svemu- napisala je Marija.

Foto: Instagram/printscreen

Podsetimo, Miljana Kulić prebačena je u 6. avgusta iz Kliničkog centra Niš u Urgentni centar u Beogradu kada joj se stanje zakomplikovalo nakon operacije odstranjivanja slezine i operacije skraćivanja želuca. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
peja kostolac

pre 1 godinu

Ove krave Kulić su mi se već smučile, a verujem da je tako i širem auditorijumu. Šta vi kažete.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija