• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

14.08.2022

16:32

ISTINA JE, MILJANA JE IMALA NIKOTINSKU KRIZU Marko Đedović progovorio o Kulićkinom stanju, a ovo je rekao o Saški Karan!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

ISTINA JE, MILJANA JE IMALA NIKOTINSKU KRIZU Marko Đedović progovorio o Kulićkinom stanju, a ovo je rekao o Saški Karan!

Podeli vest

Bivši zadrugar i novinar Marko Đedović u poslednje vreme je na stalnoj vezi sa Marijom i Sinišom Kulić koji su preko dve nedelje zabrinuti za stanje svoje ćerke Miljane Kulić. Naime, Miljana se dugo borila za život, a vest o njenom zdravstvenom stanju potresla je javnost. Đedović je sada otkrio koji medijski natpisi bili istiniti, a prokomentarisao je i objavu svoje drugarice Saške Karan, koja je u šali napisala da je "Miksi umrla"

U novom i poslednjem izdanju, ove sezone, emisije "Premijera - Vikend specijal", Marko Đedović je prokomentarisao medijske natpise o zdravstvenom stanju Miljane Kulić, te se osvrnuo i na objavu bivše zadrugarke Saške Karan, da je Kulićeva preminula.

Foto: Printscreen

Marko Đedović

- Mislila je da kriju od nje neke stvari, a sad pišu portali, pa je bila uznemirena. Ima dosta stvari koje su istinite. Istina jeste da je tražila devojka cigarete da puši. Nije ona jedini pacijent koji dolazi u nikotinsku krizu, tako ljudi reaguju i funkcionišu. Stvari koje nisu tačne, to gubljenje krvi, ustvari u većini, negde sve ono što je bilo prenešeno, nije bilo istina, ali je Pink.rs imao i moje i Marijine izjave - rekao je Đedović.

Kako se u medijima kao plamen pojavila vest o tome da je bivša zadrugarka Saška Karan napisala na društvenim mrežama kako Miljana nije više među živima, te se ovom prilikom Marko osvrnuo i na te navode.

Foto: Printscreen

Marko Đedović

- Ako se odnosilo na Miljanu i sprdnja i šala, bilo je neumesno, a sve i da nije, mora se obratiti pažnja. Sa Saškom sam u dobrim odnosima, ali nisu te stvari u redu - dodao je Marko.

Kada je reč o pruženoj podršci njenog bivšeg dečka, Lazara Čolića Zole, Đedović je imao da doda:

- Gostovao sam sa Zolom u "Narod pita", okej, to je lepo, ali teško da bi samo na Instagramu okačio podršku, posle tri godine. Ne bi me niko zaustavio. Ne mora Marija da se okrene, može biti i njene sestre - rekao je Đedović.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 1 godinu

Ko je ta Saska Karan,to je verovatno neki kordunaski zlikovac. Zatvoriti je u neki tor i ograditi bodljikavom zicom.Takvo cudoviste ne treba da bude medju ljudima!

RAZBILA PREDRASUDE O ISLAMU Bivša žena Dada Polumente objasnila zašto nosi hidžab i kakav je položaj žene među muslimanima
Estrada

RAZBILA PREDRASUDE O ISLAMU Bivša žena Dada Polumente objasnila zašto nosi hidžab i kakav je položaj žene među muslimanima

Selmu Mekić mnogi znaju kao bivšu ženu pevača Dada Polumente, ali Selma ima izuzetno uspešnu karijeru i neverovatan talenat za dizajn i kaligrafiju. Pored toga, Mekićeva izuzetno ceni islamsku tradiciju i nosi hidžab, što mnogi u današnje vreme vide kao potčinjenost žene. Međutim, Selma je objasnila zašto sa ponosom nosi hidžab i razbila sve predrasude o islamu i muslimanima.

14.08.2022

16:11

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija