• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

15.08.2022

18:19

MENSUR PROGOVORIO O VEZI SA ANĐELOM Ajdarpašić otkrio istinu o njihovom odnosu i zajedničkom izlasku!

printscreen

Rijaliti

MENSUR PROGOVORIO O VEZI SA ANĐELOM Ajdarpašić otkrio istinu o njihovom odnosu i zajedničkom izlasku!

Podeli vest

Bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić uhvaćen je u jednom budvanskom resoranu sa Anđelom Đuričić, a s obzirom da su svi primetili varnice između njih dok su još bili učesnici rijalitija "Zadruga", mnogi su pomislili da su njih dvoje konačno u vezi. Međutim, Mensur je otkrio da to nije istina i da su se našli "slučajno"

Fanovi su sinoć razotkrili Anđelu Đuričić i Mensura Ajdarpašića, koji su okačili fotografije iz istog kafića. Paparaco ih je uhvatio kako sede zajedno, iako je Anđela prethodno tvrdila da su se videli sa njenom porodicom:

Foto: Zoran Sinko

Anđela Đuričić

- Bila sam na porodičnom ručku u Budvi sa mojima. Sreli smo Mensura i popili piće svi zajedno. Ništa drugo nema tu, neka ne brinu, kod mene kad ima nešto, ja to okačim na stori. Ovo je skroz spontano bilo, ako bude išta trebalo da okačim, biće na mom storiju, kao i sve do sada - rekla je Anđela za Pink.rs.

S obzirom da je Đuričićeva uhvaćena u laži, dodatno je podgrejala sumnje da je u vezi sa Ajdarpašićem, a onda se i on oglasio za gorepomenuti portal:

Foto: Printscreen/You Tube

Mensur Ajdarpašić

- Slučajno smo se sreli, ručali, ja igrom slučajeva bio, popili piće.... I posle toga oni (njena porodica) otišli, mi popili piće. Malo ćaskali i svako otišao na svoju stranu - ispričao je Mensur.

Na pitanje da li se nešto više dešava između njih, kako su mnogi fanovi varnice videli još tokom trajanja "Zadruge 5", on je odgovorio:

- Nema ničeg između nas - rekao je Ajdarpašić.

Šta je stvarno istina i zašto su pokušali da sakriju da su se našli, možemo samo da nagađamo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija