• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

16.08.2022

20:30

ZADRUGARE SKENIRA SANDRA REŠIĆ: Dejan je zaslužio pobedu samo zato što je sve ono preživeo, ali ako stavimo na stranu sve ono što sam ja proživela sa njim! (VIDEO)

Informer.rs

Rijaliti

ZADRUGARE SKENIRA SANDRA REŠIĆ: Dejan je zaslužio pobedu samo zato što je sve ono preživeo, ali ako stavimo na stranu sve ono što sam ja proživela sa njim! (VIDEO)

Podeli vest

Novi gost emisije "Zadrugari na skeneru" je bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Sandra Rešić. Ona je komentarisala aktuelne učesnike popularnog rijalitija koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

Sedmoplasirana u ovoj sezoni Zadruge 5 bila je Sandra Rešić, koja je pred našim kamerama oštro komentarisala sve ono što se dešavalo u rijalitiju ali i nakon njega.

Dejan Dragojević odneo pobedu u Zadruzi 5!

Foto: printscreen

- Zasluženo je pobedio. Ako bih izostavila sebe i momenat sve ono što sam preživela sa njim, ali opet zbog njega koji je toliko patnje i svega poneo na svojim leđima, zasluženo je odneo prvo mesto - komentariše Sandra

Raskid Mime i Gruje na samom kraju rijalitija?

Foto: printscreen

- Gruja je neko ko se opasno za ljubio postao je opsesivan, a do nekle malo i poremećen. Može on i da se naljuti, ali taj odnos je bio sa njegove strane bolestan. Što se Mime tiče, ja sam to rekla i za crnim stolom, ona jedva čekala da se završi rijaliti i da ode u Crnu Goru i da bude sa Borom, eventualno nekim drugim. Totalno fejk sa njene strane, a Gruji sam rekla da će jednog dana zažaliti zbog svega, ne zbog žene već zbog dece - otkriva pevačica. 

Da li je Dalila zasluženo odnela drugo mesto?

Foto: printscreen

- Da li je zaslužila ne znam, ali pošto je nosila ceo rijaliti deset meseci narod je to nagradio. Okarakterisana kao najmonstruoznija, najgroznija, najlošija i sve najgore što može da se pripiše jednoj ženi njoj je pripisano, sa te strane mislim da ne, a sa strane rijalitija opet kažem nosila ga je deset meseci smatram da je zaslužila drugo mesto - ističe pevačica. 

Maja Marinković otpočela vezu sa dečkom Aleksandre Subotić

Foto: printscreen

- Skoro sam pogledala jedan klip gde ja pitam Maju "Stani jesi normalna gde srljaš više", a ona je meni prosto odgovorila "Vidiš da srljam u propast". Vrlo prosto sam joj odgovorila, sćreno, tako da kažem i za ovo sad srećno - izjavila je Sandra. 

Lažni odnos Irme i Zole zbog rijalitija

Foto: printscreen

- Zola nije krio da je za njega to bila samo igra, iako se videlo da je Irma to shvatila malo ozbiljnije od njega. Videlo se da nije bila dobro pred kraj rijaltija i zato je i pobegla, a iako je tvrdila da nije bila zaljubljena u njega, ja još nisam upoznala osobu kojoj se neko ne dopada na neki način, a sa njim da hoće da provede 24/7 - završava Sandra za emisiju "Zadrugari na skeneru"., 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija