• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso/Informer

17.08.2022

13:11

OSMAKČIĆ PROGOVORIO O VIKTORIJI, ABORTUSU, PA OTKRIO DA LI ULAZI U "ZADRUGU 6"! Marko prvi put otvoreno o skandalima u rijalitiju!

printscreen

Rijaliti

OSMAKČIĆ PROGOVORIO O VIKTORIJI, ABORTUSU, PA OTKRIO DA LI ULAZI U "ZADRUGU 6"! Marko prvi put otvoreno o skandalima u rijalitiju!

Podeli vest

Bivši zadrugar Marko Osmakčić otvorio je dušu i po prvi put iskreno prokomenatrisao sve svoje skandale o kojima je javnost brujila

Marko Osmakčić izašao je iz "Zadruge 5" zbog navodne smrti svog oca, a kasnije se ispostavilo da je sve bila velika igra kako bi Marko napustio rijaliti program u kom je učestvovao.

Foto: Pink.rs

Marko Osmakčić

Međutim, čak i nakon izlaska Marko je nastavio da puni naslovne strane, kao i dase viđa sa Viktorijom Mitrović sa kojom je imao skandalozan odnos tokom boravka u Beloj kući, a sada je Marko progovorio o svemu.

Marko, kako si nakon svega?

- Dobro sam. Stvarno sam dobro, bilo je tu svega i svačega, malo pritiska i osude, ali eto nakon svega mislim da se odlično završilo. Trenutno imam dosta obaveza i pravac koji pratim, tako da sve u svemu nije loše.

Foto: Printscreen You Tube

Marko Osmakčić

Da li su ti se slegli utisci o Zadruzi i kako bi prokomentarisao sopstveno učešće?

- Jesu, slegli su se. Komentar o učešću nije baš najbolji, često mi zna biti krivo što sam se prikazao kako nije trebalo ili onako kako zapravo ja nisam, ali ljudima ne može da se objasni zašto je to tako i da li ima ili nema opravdanja, tako da nisam skroz zadovoljan. Izdešavalo se mnogo loših i ružnih stvari, ali opet, to je rijaliti, to su skandali, bilo bi dosadno da si miran i onda ne bi valjalo ni to. Bilo je kako je bilo, da sam zadovoljan - nisam, ali svakako sada ne mogu ništa da promenim, tako da mi jedino ostaje da sve ovo shvatim kao školu i da se poboljšam u budućnosti.

Bilo je spekulacija da se viđaš sa Viki, da li ste sada u kontaktu?

- Nije se samo spekulisalo, uhvaćeni smo mi i na par paparaco slika. Istina je, žena je došla i bili smo par dana zajedno, to nisam demantovao jer je to bilo tako. Što se kontakta tiče, sada nakon mora i svih viđanja i nismo baš u kontaktu, nismo zajedno, a zašto smo se viđali bolje nemoj ni da me pitate. Dakle, viđali smo se, ali sada više nismo u kontaktu, tako da smatram da je to najpametnije nakon svega.

Foto: Zoran Sinko

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić

Da li smatraš da je odluka o abortiranju ispravna i da li bi nešto promenio kada bi vratio vreme?

- Što se te teme tiče ne bih da se izjašnjavam i ne bih da o tome dajem nikakav odgovor. U "Zadruzi" sam često pričao i šta treba i šta ne treba, i kad treba i kad ne treba, tako da ću ostati suzdržan.

Balkan je ostao u šoku zbog lažiranja očeve smrti, kako je došlo do toga? Šta ti je najviše zamerio pa je morao tako nešto da uradi?

- Balkan jeste ostao u šoku, ali mnogi to slave i mnogima je to smešno zbog načina kako je to obavljeno. Ocu je smetalo kako sam tamo prezentovan i šta sam radio, zbog tog zatvorenog prostora i tih ljudi, raznih priča i mog sputvanja. Sve što se tamo desilo je njemu smetalo i čovek je jednostavno odlučio da više ne budem ni sekundu duže. To što je napravio većinski ljudi gotive, da budem iskren, govore da smo kraljevi i carevi što se on nečeg takvog setio.

Foto: printscreen

Marko Osmakčić

Da li možetemo da te očekujemo u "Zadruzi 6" ili u nekom drugom rijalitiju?

- Ne. Ne planiram da idem u "Zadrugu", niti mi se ko javio, izdešavalo mi se mnogo toga i sa njima i sa produkcijom, tako da ne planiram. Ne znam šta bi se sad meni trebalo za odštetu dati da bih ja rekao "Wow super, idem ja sada u "Zadrugu 6", nastavljamo kao da ništa nije bilo.

Šta je zapravo prava istina o Mateji L. iz Zagreba?

- Toj ženi nikada ništa nije bilo, ne bih puno ni o njoj da pričam zato što sam zamoljen od strane nje i njenih bližnjih da se to više ne spominje i da ona ima mira oko toga. Uglavnom, to je bila prva moja veza i ja sam to tada predstavio kao da je ne znam šta bilo, a ništa nije bilo, dogodile su se svađice i otac se umešao sa jednom, dve poruke i to je cela priča.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija