• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

18.08.2022

09:29

VIKTORIJA UPOZNALA FRANJU, OSMAKČIĆEVOG OCA! Otkrila kako je prošao susret

printscreen

Rijaliti

VIKTORIJA UPOZNALA FRANJU, OSMAKČIĆEVOG OCA! Otkrila kako je prošao susret

Podeli vest

Bivša učesnica "Zadruge" Viktorija Viki Mitrović otkrila je da je upoznala Franju Osmakčića, oca Marka Osmakčića, pa je priznala da je bivši muž sa kojim ima ćerku tužio

Viktorija je priznala da je kratko pričala sa ocem svog bivšeg dečka koji je lažirao svoju smrt kako bi sina izvukao iz "Zadruge 5". Ona je otkrila kako se osetila u tom momentu, pa se osvrnula na to da li on sada podržava njenu i Markovu vezu. 

Foto: printscreen

- Igrom neprilike desio se taj susret, istina je. Popričali smo ukratko nešto. Sve je prošlo u redu, isto tako bi i moja porodica reagovala da su sreli Marka. Čovek je na mestu, niti je agresivan, nije ni monstrum i jako je inteligentan. Udelio mi je par saveta - rekla je Viki.

- Šta on misli o tebi, je l' te prihvata kao potencijalnu snajku? - pitao je voditelj.

- On je tu da Marku kaže i uputi, ali opet ako je Marku neka žena dobra, dobra je i njemu. Ne znam kakvo mišljenje ima o meni nakon svega, meni je jako krivo što mi nismo opstali da može da me vidi iz druge perspektive, ali Bože moj, prvi susret je prošao kako treba - rekla je Viki.

Foto: printscreen

Mitrovićeva je otkrila da prolazi kroz pakao zbog bivšeg supruga.

- Moj bivši muž me stvarno tužio. Još uvek se radi na slučaju. Sudim se sa njim za svoje dete. Nemam strah da ću izgubiti, ima on šta da podnese u njegovu korist. To što sam bila u Zadruzi mu neće dobro doneti na sudu. Naravno da će dete ostati kod mene. Znam protiv koga se borim, znam kako mogu da ga dobijem. Potrudiću se najviše što umem, biću fer. Nije plaćao alimentaciju dve godine. Gledala sam da nam ne bude u blizini jer je uvek pokušavao da se pomiri sa mnom. Bolje da to sud odluči - rekla je Viktorija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija