• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

21.08.2022

14:55

BEBICA I MARIJA OTIŠLI U NIŠ! Nenad se oglasio i otkrio sve o Miljaninom stanju: Laž je da je nervozna, sve joj je bolje!

Printscreen

Rijaliti

BEBICA I MARIJA OTIŠLI U NIŠ! Nenad se oglasio i otkrio sve o Miljaninom stanju: Laž je da je nervozna, sve joj je bolje!

Podeli vest

Zdravstveno stanje Miljane Kulić sve je bolje, a njen dečko Nenad Macanović Bebica danas se oglasio za Informer.rs i otkrio da li će ona uskoro napustiti Klinički centar Srbije u koji j smeštena 6. avgusta

Bebica je sada otkrio da Miljana neće još napustiti bolnicu:

- Miljana neće još iz bolnice, lekari prate njeno stanji i sve joj je bolje i bolje. Laž je da je nervozna, svesna je da mora da izdrži. Stanje joj se nije pogoršavalo, sve je u redu- kazao je Nenad koji je dodao da Marija i on nisu posetili Miljanu od kada je smeštena u Klinički centar:

Foto: printscreen

Miljana Kulić sve bolje

- Nismo je posetili, posete su zabranjene. Mi smo u Nišu sada i čekamo da njoj bude bolje, pa da izađe- dodao je on, a na pitanje kako su ostali članovi porodice Kulić, kao i mali Željko, Bebica odgovara:

- Svi su dobro, Željko se čuje s majkom i sve je u redu- zaključio je Nenad za Informer.

Foto: printscreen

Otkrio kako se Miljana sada oseća... Nenad Macanović Bebica

Podsetimo, Miljana Kulić imala je operaciju želuca u Turskoj 20. jula, nakon čega se vratila u Srbiju i tada joj je pozlilo. Ona je 30. jula primiljena u Klinički centar u Nišu gde joj je odstranjena slezina, a zbog teškog stanja Kulićeva je prebačena u Beograd. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija