• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

22.08.2022

20:15

OVO JE MAJKA ADAMA ADAKTARA! Tvrde da ona vlada iz senke, a ovako se zvala pre nego što je promenila ime!

Instagram/printscreen

Rijaliti

OVO JE MAJKA ADAMA ADAKTARA! Tvrde da ona vlada iz senke, a ovako se zvala pre nego što je promenila ime!

Podeli vest

Rijaliti program "Adaktar Family" uskoro počinje da se emituje na televiziji Pink, a porodica koja je srž ovog programa na udaru je interesovanja javnosti. Osim Adama i Andžele, bračnog para koji su i ranije bili poznati javnosti, sada je u centar interesovanja dospela i njegova majka Alis

Alis Adaktar biće važan deo rijaliti programa "Adaktar Family" koji počinje u petak, 26. avgusta u 22 časa na Pinku, a mnogi ne veruju koliko ona mladoliko izgleda te oni koji je ne poznaju misle da je jedna od Adamovih sestra.

Foto: Foto : Moshi creative

Baka Nadalina, sestra Viktorija, majka Alis, Adam, njegova supruga Andžela, sestre Vanja i Ara

Kako se spekuliše, ona je veoma bitan faktor i u porodičnoj firmi, te su mnogi mišlljenja da je Alis zapravo vladar iz senke. Adam je, gostujući juče u emisiji Jovane Jeremić istakao da svoj uspeh i duguje majci koja mu je još kao malom rekla nešto što mu je dalo motiv da napreduje:

Foto: Instagram/printscreen

Ovako sada izgleda Alis

- Moja majka i ja mnogo razgovaramo i nema nekog određenog saveta koji mi je dala, ali sećam se da mi jednom na moju konstataciju da je nešto bilo skupo rekla: "Nije to skupo, ili imaš pare za to ili nemaš"- kazao je Adam koji je tada shvatio da će morati da zaradi novac za sve što želi.

Foto: Instagram/printscreen

A ovako je izgledala nekada dok se zvala Bobana

A ono o čemu mediji pišu je da je je Alis promenila ime, te da se ranije zvala Bobana Đokić i da je bila popularni majstor za tetovaže u Čačku gde su ranije živeli. Kako tvrde, Bobana je imala dosta estetskih korekcija kojima je pormenila izgled, ali ne samo to već i ime te se sada zove Alis.

Foto: Instagram/printscreen

Sada je Alis

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija