• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/M.K

28.08.2022

09:38

MOŽDA JE SUĐENO DA DOBIJEM DETE SA VIKTORIJOM! Marko Osmakčić prvi put progovorilo o Vikinoj trudnoći

Printscreen

Rijaliti

MOŽDA JE SUĐENO DA DOBIJEM DETE SA VIKTORIJOM! Marko Osmakčić prvi put progovorilo o Vikinoj trudnoći

Podeli vest

Bivša zadrugarka Viktorija Mitrović obavestila je medije da je ponovo trudna sa Markom Osmakčićem, a sada se odbegli zadrugar prvi put oglasio i priznao šta misli o budućoj prinovi

Odnos Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović od početka je veoma buran. Viki je u rijalitiju ostala trudna sa Osmakčićem, ali je on insistirao da ona abortira što se na kraju i dogodilo. U toku rijalitija, njegova porodica izmislila je neverovatnu laž da je Franjo Osmakčić preminuo pa je Marko zbog navodne smrti oca napustio rijaliti. A Viki i Marko su posle svih skandala koje su imali, opet odlučili da pokušaju da budu zajedno. Pre nekoliko dana u medije je dospela vest o njenoj trudnoći što je ona i potvrdila, ali se Marko do sada nije oglašavao.

Foto: printscreen

Osmakčić je sada prvi put otkrio kada je saznao za novu trudnoću svoje devojke:

- Vesti o Viktorijinoj trudnoći primio sam dok sam bio na putu, preko 1.000 kilometara udaljen od Srbije. Čuo sam se nakratko s njom, trenutno smo u korektnim odnosima, ali sve detalje o njenoj trudnoći znaću kada budem došao u Beograd. Iskreno, ne mogu reći da sam u šoku, ali još uvek nemam formirano mišljenje o celokupnoj situaciji. Ne želim da prenaglim s reakcijom kao prošlog puta - rekao je Marko za Alo, koji je istakao da više ne želi da vrši pritisak na Viktoriju da abortira.

- Ona je uradila test koji je pokazao da je trudna, ali još uvek ne znam koliko je to pouzdana informacija. Moram da sačekam da dođem u Srbiju, da popričam s njom, da ona obavi sve preglede kako bismo bili sigurni da je zaista trudna i da je test dobro pokazao. Još uvek ništa ne znam provereno. Ako se ispostavi da je zaista tako, neka bude kako ona želi. Neću vršiti pritisak da po svaku cenu abortira. Ukoliko želi da rodi, neka rodi, ja ću dete priznati - rekao je iskreno Marko, koji je potom otkrio kako je njegova porodica reagovala na vesti o dolasku prinove.

Foto: printscreen

- Iskren da budem, nisam puno s porodicom pričao o tome jer nisam imao vremena. Nakon rijalitija su se mnoge stvari promenile, oguglao sam na neke situacije. Možda je suđeno da na ovaj način dobijem dete, i to s Viktorijom. Možda ne treba da nađem neku devojku koja će se svideti komšijama i prijateljima, koja je smerna i poštena i da čekam da mi ona rodi dvoje dece. Kako bude, biće - zaključio je Osmakčić

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija