• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer/M.K

30.08.2022

08:45

SUSRET KOJI SU SVI ČEKALI! Anđelo i Dalila prvi put zajedno nakon rijalitija, evo ko je kome prišao i u kakvom su odnosu

Insider

Rijaliti

SUSRET KOJI SU SVI ČEKALI! Anđelo i Dalila prvi put zajedno nakon rijalitija, evo ko je kome prišao i u kakvom su odnosu

Podeli vest

Bivši zadrugari Dalila Dragojević i Anđelo Ranković sinoć su se prvi put nakon "Zadruge" našli oči u oči, a sada je otkriveno kako je prošao njihov sustret

Dalila Dragojević i Anđelo Ranković sinoć su bili gosti emisije "Narod pita". Njihov sustret je svima bio zanimljiv jer su u rijalitiju imali obostrane simpatije. 

Sada je otkriveno kako je prošao njihov sustre i ko je kome prvi prišao.

Foto: printscreen

Ti i Dalila ste jedno drugom pružili ruku. Da li je to možda nada za nekim pomirenjem?

- Ne. Sedeo sam u kantini i ona je devojka prošla i pružila mi ruku i naravno da neću da odbijem kad mi pruži ruku, tako da pružio sam ruku najnormalnije.

Očekuješ li od večerašnje emisije da ćete raspraviti sve ono što biste raspravili na toj kafi da se dogodila?

- Što se mene tiče završen je rijaliti. Sve što se dogodilo je prošlo, gotovo, završeno. Sve te priče su za mene završene i nema potrebe da se ništa raspravlja, priča i polemiše.

Zar stvarno nema nade da ostanete u korektnim odnosima kao prijatelji, bili ste baš bliski i čekalo se samo to da se poljubite i ozvaničite vezu?

- Pa dobro bilo je to pre tri meseca. Prošlo je dosta od tad tako da nema potrebe za tim. Što se tiče traženja drugarstva i prijateljstva u rijalitiju mislim da nema potrebe za tim. Imam napolju ljude koji me okružuju, koje cenim i poštujem i koji su moji prijatelji.

Foto: printscreen

Šta su ti oni rekli za večeras? Jel su ti rekli da budeš iskren i otvoren?

- Ne pričamo o emisijama. imam milion obaveza ovde sam da ispoštujem emisiju. Niti razmišljam o emisiji niti polemišem i pričam sa ljudima o tome. Sve je totalno van rijalitija.

Ima li nešto što joj možda nisi rekao, a želeo si?

- Nema. Koliko smo se družili družili smo se i svako je krenuo na svoju stranu. Tad kad se to dogodilo na tome je i ostalo i tako i treba da bude.

Ne osećaš se poniženo zbog svega što se desilo i kako se završio?

- Ne, ja se ne osećam da sam jadan i ponižen. To je bio samo flert koji je trajao, mnogo duže traje cela priča od samog dešavanja i toka dešavanaj koje je trajalo možda nekih nedelju do 10 dana. Sve posle toga se vrtelo u krug.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija