• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

30.08.2022

09:45

DANAS UŽIVAJU U LUKSUZU, A NEKADA SU VOZILI TRAKTOR I IGRALI SA OVCAMA! Ovako su Adaktarovi došli do velike slave

printscreen

Rijaliti

DANAS UŽIVAJU U LUKSUZU, A NEKADA SU VOZILI TRAKTOR I IGRALI SA OVCAMA! Ovako su Adaktarovi došli do velike slave

Podeli vest

Porodica Adaktar na meti je javnosti od kada je počelo emitovanje njihovog rijalitija "Adaktarovi". Svaki dan ispliva neki novi detalj koji do sada niko nije znao, a evo šta su radili dok im slava nije udarila u glavu

Na društvenim mrežama kruži snimak kako je samoprozvani "Bog obrva", Adam Adaktar i njegova majka Alis Adaktar glume u dva spota kod Zlog Pevača.

Foto: printscreen

Ono što je fascinantno gotovo ih niko nije prepoznao, jer su tu bez ijedne estetske operacije, pa gotovo ne liče na sebe. 

Foto: printscreen

Bobana koja je kasnije promenila ime u Alis i njen sin Adam se tokom spota za pesmu "Auto-put" vozi na traktoru, dok u drugim scenama Adam svira trubu, a njegova majka s još dve žene u provokativnim kožnim kostimima igra na livadi, dok je iza nje stado ovaca. 

Foto: printscreen

Da je ova saradnja bila i više nego odlična svedoči i i to da je Bobanu Zli Pevač angažovao za još jedan spot "Ološ me opija" iz 2017. godine, pa se tako tokom video-ostvarenja on je grli, a ona mu sedi u krilu.

- Tačna vam je informacija. Oni su svoje javno pojavljivanje i započeli kao glumci u moja dva spota. Naravno, tada su bili sasvim drugačijeg izgleda (smeh). Ja sam ih angažovao tada za šminku i neke kostime - rekao je pevač za Kurir.

Foto: printscreen

- Posle drugog spota, u kome je glumila samo Bobana, oni su prešli iz Čačka za Beograd. Tada me je ona pitala da joj pokažem noćni život Beograda, jer sam njegov hroničar. Sve znam. Praktično, na dan kada sam im platio usluge, krenuli su u novi život - ispričao je Zli, a onda je objasnio i kakvi su Adaktarovi bili za saradnju:

- Bili su okej i korektni tad. Dok nas je šminkao za spot, Adam je pričao o obrvama, da je to hit i da će se time baviti. Njihova bahatost je došla kasnije, s lovom. Kasnije je Alis dolazila na moje svirke po Beogradu - zaključio je Zli. 

BONUS VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija