• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer/M.K

01.09.2022

07:46

KARIĆ PROGOVORIO O RASKIDU SA JOVANOM! Stefan je izneo mišljenje o Milici Veselinović

Zoran Sinko

Rijaliti

KARIĆ PROGOVORIO O RASKIDU SA JOVANOM! Stefan je izneo mišljenje o Milici Veselinović

Podeli vest

Stefan Karić otkrio je šta sada misli o bivšoj devojci Jovani Ljubisavljević, ali i Milici Veselinović

Naveo je na početku koliko se njegov odnos sa Jovanom razlikuje kad se uporedi kraj "Zadruge 4" i "Zadruge 5".

Foto: Zoran Sinko

- Pa, razlikuje se dosta, zato što neke stvari možda koje je ona prolazila dok ja nisam bio tu su jako teške i onda jednostavno, možda je očekivala nešto više od mene po ovom izlasku, a ja sam sluđen po izlasku, pa joj ne pružam toliko pažnje koliko sam trebao da joj pružim, koliko je ona očekivala, jednostavno sav taj pritisak da nešto moram me je ugušio - kazao je Stefan, pa je otkrio da li je u vezi sa Jovanom Ljubisavljević:

- Nismo zajedno. Neke naše stvari su u pitanju - dodao je, pa otkrio da li je promenio mišljenje o Milici Veselinović.

Foto: Zoran Sinko

- Na konto čega bih promenio? Ja sam već rekao da je ona kvalitetna, neverovatno inteligentna i namazana za svoje godine. Imao sam ja i lepe i ružne stvari koje sam govorio za nju i pri tome ostajem - kazao je za "Pink" nekadašnji učesnik pomenutog rijalitija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija