• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.09.2022

19:07

VAĆARILA SAM SE SA MALOLETNIKOM (14), A ONDA ME JE PRIJAVIO! Maca Diskrecija šokirala javnost: VIŠE JE ON MENE NEGO JA NJEGA!

Rijaliti

VAĆARILA SAM SE SA MALOLETNIKOM (14), A ONDA ME JE PRIJAVIO! Maca Diskrecija šokirala javnost: VIŠE JE ON MENE NEGO JA NJEGA!

Podeli vest

Starleta i bivša rijaliti učesnica Maca Diskrecija šokirala je svoje pratioce kada je objavila priču o nezgodi sa maloletnikom tokom odmora u Egiptu

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, redovno šokira pratioce na društvenim mrežama svojim provokativnim klipovima.

Foto: Printscreen/Zadruga

Maca Diskrecija

Sada im je, snimkom iz Egipta u roze bikiniju s lancima, ispričala kako je zamalo uhapšena jer se neprimereno ponašala na bazenu hotela u kojem je odsela. Reagovao je čak i direktor, a pretili su joj i dolaskom policijskih službenika.

- Dečko me prijavio, navodno ima 14 godina, rekao da ima 20, vaćarili smo se na bazenu, više on mene nego ja njega. Videla sam da mu je mali, pa sam pobegla. Pitao me je ako ne može ovo, je l' može nešto drugo, rekla sam ne. On me prijavio roditeljima i tada je došao direktor hotela i rekao da je video na kamerama šta radimo i ponudio mi tri opcije: prvo da idem iz hotela, drugo - da se smirim, a treća opcija je da kuliram muškarce. Došla bi policija sigurno da on nije došao, baš me je juče uhvatila frka, ne mogu da vam opišem - pričala je Maca.

Foto: Printscreen/Zadruga

Maca Diskrecija

Starleta je rekla da ju je maloletnik prijavio policiji, a ne njegovi roditelji i to samo zato što nije htela da bude sa njim.

Maca Diskrecija poznata je po učešću u rijalitijima, ali i izjavi da se bavi prostitucijom koju je kasnije povukla.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija