• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

08.09.2022

10:54

MARIJANA SLALA EKSPLICITNE SNIMKE MILJANINOM BIVŠEM?! On razezao jezik, pa otkrio šok detalje: Mnogo je jeftina!

printscreen

Rijaliti

MARIJANA SLALA EKSPLICITNE SNIMKE MILJANINOM BIVŠEM?! On razezao jezik, pa otkrio šok detalje: Mnogo je jeftina!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Marijana Zonjić poznata je javnosti kao bivši devojku Igora Kostića, nekadašnjeg muža pevačice Mine Kostić, a sada su isplivali novi detalji njenog ljubavnog života koji su šokirali sve

Kako prenosi "Kurir", Zonjićeva je navodno slala eksplicitne snimke i fotke bivšem dečku Miljane Kulić, Luki Radivojeviću. Luka je istakao da je sa Zonjićevom, neko vreme bio u kontaktu, ali da se ništa dalje od toga nije desilo, jer je kako kaže, bio razočaran njenim ponašanjem.

Foto: printscreen

Luka Radivojević, bivši dečko Miljane Kulić

Marijana i ja smo neko vreme razmenjivali poruke, slala mi je njene se*si klipove i slike, a da stvar bude gora, sve je to radila dok je bila u ozbiljnoj vezi sa pevačem Igorom Iks. Osim fotki, takođe me je obasiparala i porukama, koje ne bih otkrivao, dovoljni su ovi snimci da pokažu ko je ona ustvari, vidite i sami koliko je ona jeftina. Pored mene, takođe se dopisivala, a i radila mnogo štošta sa jednim političarem, koji joj je obezbedio krov nad glavom - rekao je Luka.

Foto: printscreen

Marijana Zonjić

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija