• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

12.09.2022

14:41

OVO JE BILA NAJŽEŠĆA AKCIJA IKADA U SVIM RIJALITIJIMA! Jelena Golubović razvalila ŠTALU sa Čupom Kalačem!

Miloš Rafailović

Rijaliti

OVO JE BILA NAJŽEŠĆA AKCIJA IKADA U SVIM RIJALITIJIMA! Jelena Golubović razvalila ŠTALU sa Čupom Kalačem!

Podeli vest

Jelena Golubović ušla je u "Zadrugu 6" u kojoj je već počela da pravi haos, a odavno je poznata kao "tata" za rijaliti programe. Jedan od nezaboravnih jeste "Farma" u kojoj je Golubovićeva u alkoholisanom stanju imala intimne odnose sa Čupom Kalačem

Već prilikom ulaska u Šimanovce, Golubovićka je napravila scenu valjajući se po betonu, pravila most, dizala suknju, izuvala se, govorila da je Pepeljuga bez princa i sedmoj sili slala poljupce. Već prvu noć u Beloj kući posvađala se sa cimerima, a Maju Marinković je svu ispolivala.

Foto: Miloš Rafailović

Pravila haos od starta... Jelena Golubović

Rediteljka je odlučila, izgleda, da povrati staru slavu, pa je, baš kao i u prethodnim rijalitijima, svukla majicu i pokazala gole grudi. Ovo može biti uvod i u još kontraverznije ponašanje, moguće je da Jelena planira da bude intimna sa nekim od cimera, baš kao što se desilo i u Farmi 5, kada je u štali imala s*ks sa pevačem Čupom Kalačem.

Njihov odnos u štali zabeležile kamere, a ovaj snimak nikad nije emitovan. Ljubavni čin dogodio se posle jedne žurke na kojoj se Jelena razvalila od alkohola, a pošto je bila sluga te nedelje, morala je da spava u štali. Čupo ju je nešto kasnije, poprilično trezan, posetio.

Foto: Prntscreen

Čupo i Jelena

Čupo: Hoćeš da spavam s tobom, ili da idem? Jelena: Hoću da spavaš sa mnom, ali da spavamo i da me ugreješ jer ću umreti od hladnoće... Gde ćeš?

Čupo: Idem, ti si umrla odavno... Jelena: A vidiš što se tresem od hladnoće...

Dok je Jelena zaplitala jezikom pokušavajući da ga privoli da legne kraj nje, Čupo je pevao: „Ja volim život, kafane i žene, poslednji boem...“ A onda se uvukao ispod ćebeta. Pa ustao. Zaboravio je da skine pantalone. Onako u gaćama, naskačio je na svoju dragu.

Foto: Prntscreen

Jelena Golubović

Jelena: Hvala bogu, sad mi je toplije. Oooo, jaoooo... Aaaa, nežno... Polako, molim te... Još malo mi je hladno... Ugrej me, ali polako... Čupo: Natenane, je li? Jelena: Ta kosa mi ulazi usta... Čupo: A?

Dok ga je Jelena molila da bude nežan, Čupo je bivao sve grublji. A muve zunzare su ih nadletale... Jelena: Aaaa, joj, pa šta ti je? Nisi bio agresivan tako. Čupo: Šta si rekla? Jelena: Aaaaa, a zašto me pecka? Kad ga staviš pecka me. Jesi ga oprao?Čupo: Šta? Jelena: Jesi ga oprao? Čupo: Jesam.

A onda je najednom i Jelena podivljala. Počela je Čupu iz sve snage da udara po goloj zadnjici. On je prvo trpeo, da bi potom u nekoliko navrata pokušao da joj skloni ruke. Ipak, ona bi se svaki put izborila da ga još jednom pljesne.

Jelena: Moraš jače! Još, još, još, još, još (pljeska ga) Jače, jes, aaa, još, aaaa...

Čupo: Oćeš još?Jelena: Aaaaaa, spusti mi nogu, ne volim taj položaj, spusti mi nogu, molim te!

Kad je obavio posao, Čupo je zapevao.

Foto: Prntscreen

Vrela akcija Jelene i Čupa

Jelena: Oćeš da se okrenem na guzu da ti s**šiš u mene? Čupo: Aj, vidimo se... Jelena: Pa, nisi ni s**šio.

Čupo: Misliš? Jelena: Pa, valjda bi mi rekao. Čupo: Jesi osetila? Jelena: Ne. Čupo: E, da te poljubim... Jelena: Pa, jesi li s**šio? Čupo: Mejbi, ajde vidimo se sutra! Jelena: Kako se zezaš s tim stvarima, jesi li stvarno? Čupo: E, ajde spavaj... Jelena: Pa jesi li s**šio? Čupo: No, no, tumorou! Jelena: Čekaj, a zašto ideš ako nisi? Čupo: Pa sutra ću, ne žuri mi se... Jelena: Ne razumem, što ne s**šiš? Čupo: Tumorou, gud najt, tenkju! Vidimo se sutra, ajd‘ spavaj.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija