• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.09.2022

19:09

BIO SAM U KANDŽAMA DROGE I ALKOHOLA! Petrući otkrio najjezivije detalje iz života! RAZVALILI SU VRATA OD STANA I UŠLI SA SEKIROM!

printscreen

Rijaliti

BIO SAM U KANDŽAMA DROGE I ALKOHOLA! Petrući otkrio najjezivije detalje iz života! RAZVALILI SU VRATA OD STANA I UŠLI SA SEKIROM!

Podeli vest

Pevač, a sada i zadrugar Marko Petrušević Petrući otkrio je neke manje poznate detalje iz svog života. On je za crnim stolim ispričao sa čime se sve borio kroz život.

Marko Petrušević Petrući, pevač i sin legendarnog komičara Branislava Petruševića Petrućija, na početku svog izlaganja pokazivao je uzdržanost i znake nervoze, ali ipak je smogao snage i osvrnuo se na vreme kada je vodio bitku sa porocima, koje dugo nije mogao da ostavi.

Foto: printscreen

Na Miloševićevo pitanje kako da tako jedan vokal sebe dovede do sunovrata Marko je rekao:

- To je sve život, u životu je sve moguće. Ja jesam pevao i dobro zarađivao od toga, ali poroci su me u tom trenutku uzeli pod svoje - rekao je on.

Zatim je nastavio sa izlaganjem jezive priče koja podseća na akcioni film. Tome je prethodilo Milanovo pitanje da ispriča taj događaj na šta se Petrući mnogo snebivao, ali je ipak počeo sa pričom:

Foto: printscreen

- Nedugo nakon mog izlaska iz Zadruge 2, moj otac je preminuo. To je bio težak udarac za mene i moju porordicu. Svi znaju kakav je Petrući bio čovek i komičar - rekao je on.

Marko je ispričao kako je na neko vreme pobegao od kuće da bi zaštitio majku od ljudi iz kriminalnog miljea sa kojima je imao velikih problema. Naime, Marko je sa svojim drugovima iz naselja pretukao tu grupu. Oni nisu to zaboravili i nakon nekoliko godina su lupali na Markova vrata, u tom trenutku bio je sa majkom, napali su ga sekirom, buzdovanom i štanglom.

Foto: printscreen

 

- Razvalili su vrata mog doma i napali me. Odgurnuo sam majku da bih je zaštitio, jedan me je napao i udario sekirom po glavi, tupim delom, drugi je krenuo nekom štanglom na mene, treći neki buzdovanom. Bio sam sav u lokvi krvi! Ma jeziva priča! Glupo je što sam ispričao! Sad sam u redu sa njima, jedan je na robiji zbog ubistva - rekao je on.

Na pitanje šta se desilo sa njegovom muzičkom karijerom, zašto beži od pevanja, Petrući je rekao sledeće:

Foto: printscreen

- Muka mi je, gadi mi se šoubiznis! Ja sam običan čovek iz naroda, u estradi ima puno foliranata. Smorilo me i da radim građevinu, da me oni buzdovani pitaju da li sam onaj pevač iz "Pinkovih zvezda"? Više sam prso totalno, te sam upao u kandže droge i alkoholizma. Tad se čovek ulenji i mrzi te da bilo šta radiš. Taman pre mog ulaska u "Zadrugu 6" krenuo sam sa svirkama i dobio motivaciju i eto odlučim se da uđem u "Zadrugu 6" - rekao je on.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija