• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

13.09.2022

23:00

MAJA BACILA OKO NA BUGARINA, A SADA SE OGLASILA NJEGOVA ŽENA: Ona je poznata po tome što otima zauzete muškarce! Žestoko oplela i po Takiju!

printscreen

Rijaliti

MAJA BACILA OKO NA BUGARINA, A SADA SE OGLASILA NJEGOVA ŽENA: Ona je poznata po tome što otima zauzete muškarce! Žestoko oplela i po Takiju!

Podeli vest

Iveta Talazova, supruga zadrugara Emila Kamenova iz Bugarske, oglasila se povodom dešavanja između njenog muža i starlete Maje Marinković, koji su postali bliski u "Zadruzi 6"

Maja i Emil su sve prisniji. Sinoć su otišli korak dalje, pao je i poljubac u obraz. Je l' ti smeta to?

- Kako da komentarišem poljubac? Toliko je ljudi u kući, u jednom trenutku će svi početi da se ljube, to je sve normalno.

Da, ali nije poljubio Lepog Miću, nego baš Maju Marinković, od koje se ne odvaja.

- A ko je Maja Marinković?! Jel ona neka zvezda poznata? Ona je meni poznata jedino po tome što ima se*s u "Zadruzi" sa oženjenim muškarcima!

Foto: printscreen

Maja Marinković i Emil Kamenov

Ako kažeš da je Maja zvezda jer ima se*s sa oženjenim muškarcima u rijalitiju, plašiš li se da bi mogla da postane balkanska zvezda ukoliko bi imala se*s sa tvojim mužem, koji je iz Bugarske?

- Ne plašim se, objasniću i zašto. Čitala sam kod vas, Majin otac je rekao da Emil očigledno nema se*s sa svojom ženom, pa zato juri njegovu ćerku Maju, da sa njom ima se*s. Ako je za nju to okej, ako joj je cilj da uđe u kuću da ima se*s sa oženjenim muškarcem, da rasturi još jedan brak, to je njena stvar. Ja, koliko znam, Emil je tamo ušao sa drugim ciljem. A balkanska zvezda može da postane, ali samo se*s-balkanska zvezda! Ako se ta devojka ponosi time... Iskreno, za mene to nije ispravno.

Taki, njen otac, kaže da ne smatra da ste ti i Emil u braku, jer niste zvanično venčani. Maji je to, takođe, olakšavajuća okolnost, već razmišlja o tome da se s tvojim mužem venča u crkvi.

- Je l' brak važan da bi jedna porodica funkcionisala i opstala?! Pitanje za Takija jeste da li mu se ćerka udala do sada? Da li mu je prijatno da gleda svoju ćerku kako ima se*s i to ide u etar, da li ga je sramota? Maja ne treba ni da uđe u crkvu, a kamoli da se tamo venča. Ako i dođe do se*sa, Maja će samo biti upotrebljena s Emilove strane, a ni ona se ne zove slučajno Maja... Znate, ima onaj film "Pčelica Maja", tako i ona, ide s cveta na cvet.

Foto: printscreen

Emil Kamenov i Iveta Talazova

Ne dopada ti se kako je Maja vaspitana?

- Imam ćerku, starijeg sina. Gledam kako ja vaspitavam svoju decu, ne gledam druge. Ne sviđa mi se njeno ponašanje, ona je laka.

Kažeš da je Maja laka, a tvoj muž tvrdi da ste ti i ona identične. Kako to?

- On je nešto rekao čisto da bi rekao, da pobegne od situacije. Ne znam, evo, vi mi kažite postoji li nešto slično između mene i Maje? Emil je šašav, bio je pod pritiskom zbog jezičke barijere, pitate ga nešto, a on ne zna šta da odgovori.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija