• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.09.2022

12:52

PRVA FOTOGRAFIJA MILJANE KULIĆ! Rijaliti zvezda jedva hoda, drastično joj se promenio izgled za 45 dana!

ATAIMAGES

Rijaliti

PRVA FOTOGRAFIJA MILJANE KULIĆ! Rijaliti zvezda jedva hoda, drastično joj se promenio izgled za 45 dana!

Podeli vest

Zdravstveno stanje Miljane Kulić je stabilno i lekari iz Kliničkog Centra Srbije doneli su odluku da je otpuste iz bolnice nakon 45 dana. Rijaliti učesnica izašla je i sve iznenadila znatno drugačijim izgledom

Nasmejana Miljana jedva je hodala do automobila, a dečko Nenad Macanović doneo joj je ogroman buket cveća. 

Foto: e-stock

Nasmejana Miljana napustila bolnicu

Kulićeva je nasmejana napustila bolnicu iz koje su je izveli majka Marija i dečko Nenad. Kako je Marija otkrila za Informer, Miljana je smršala 25 kilograma i tek joj predstoji period oporavka:

Foto: ATAIMAGES

Miljana Kulić

- Cele noći nismo spavali svi od uzbuđenja. Lepo izgleda, smršala je 25 kilograma, ali to je manje bitno. Ono što je važno je da je izvukla živu glavu - kazala je Kulićka koja tvrdi da će napraviti ogromno slavlje povodom Miljaninog izlaska, ali ne sada:

Foto: Prntscreen Pink tv

Marija jedva dočekala da joj ćerka izađe

- Da, slavićemo, ali ne sada. Miljana ne sme da dolazi u kontakt s ljudima dok ne primi sve vakcine protiv bakterija i virusa. Po nju bilo kakva infekcija sada može biti kobna jer je ona bez imuniteta. Željko ide u vrtić i ona neće smeti čak ni njemu da bude preblizu, svi ćemo nositi maske kada budemo bili u kotnatku s njom. Neko vreme ćemo strogo voditi računa dok ona ne stekne imunitet i ne primi sve vakcine- otkrila je Marija Kulić koja dodaje da će njena ćerka morati da unosi vitamine do kraja života:

- Žive i drugi ljudi bez slezine, Miljana će morati do kraja života da pije vitamine, ali šta sad, pijemo ih svi. Važno je da je sve gotovo- zaključila je Marija za Informer. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OTKRIVAMO KADA MILJANA ULAZI U ZADRUGU 6! Nenad obelodanio koliko je Kulićeva smršala, kao i kada napušta BOLNICU!
Rijaliti

OTKRIVAMO KADA MILJANA ULAZI U ZADRUGU 6! Nenad obelodanio koliko je Kulićeva smršala, kao i kada napušta BOLNICU!

Miljana Kulić pre svih nedaća koje su je zadesile, za Informer je otkrila da je sa skoro celom svojom porodicom potpisala ugovor za ulazak u "Zadrugu 6" koja počinje sutra uveče. Međutim, ona neće ući sutra kada bude ulazio i njen bivši partner Ivan Marinković. već, kako otkriva njen dečko Nenad Macanović Bebica, Miljana će biti deo rijalitija kasnije

08.09.2022

16:45

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija