• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S

21.09.2022

08:20

ZVEZDAN I KRISTIJAN OTKRILI DETALJE ODNOSA S POKOJNOM PEVAČICOM! Obojica smo ludo voleli Kseniju, bila je fatalna!

printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN I KRISTIJAN OTKRILI DETALJE ODNOSA S POKOJNOM PEVAČICOM! Obojica smo ludo voleli Kseniju, bila je fatalna!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić (46) i Kristijan Golubović (52) otkrili su u "Zadruzi 6" da su obojica voleli pokojnu Kseniju Pajčin

Sin košarkaške legende Zorana Moke Slavnića i jedini preživeli iz dokumentarca "Vidimo se u čitulji" ispričali su da su bili ludo zaljubljeni u pevačicu koju je pre 12 godina ubio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda.

Foto: Vikipedija

Ksenija Pajčin

A ona je, očigledno, bila slaba na žestoke momke. Naime, Zvezdan je robijao zbog ubistva, dok je Kristijan više od 18 godina proveo po zatvorima.

- Ksenija mi je bila najveća momačka ljubav. Bili smo zajedno godinu i po dana, a zatim smo se razvlačili još šest meseci. Ona je tada imala 16, a ja 17 godina - započinje priču Slavnić i dodaje da  pokojnu muzičku zvezdu nikad nije preboleo:

- Bila je posebna žena, puna energije. Nije mi bila samo ljubav, već i drug. Zajedno smo se šalili, zezali... Ma, o njoj mogu da kažem sve najlepše.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Zvezdan Slavnić

Kada je Mokin sin 1998. pištoljem usmrtio Olivera Jovanovića ispred kluba "Četiri sobe", osuđen je na deset godina robije.

- Mnogi su pričali da je do incidenta došlo zbog Ksenije, ali nije. Tada već nisam bio s njom u kontaktu deset meseci. Kad sam otišao u zatvor u Valjevo, izlazio sam na vikende i video je nekoliko puta. Našli smo se, pričali... Mada, više smo ćutali nego što smo pričali - rekao je Zvezdan.

Pevačica je potom bila u vezi i s njegovim cimerom iz "Zadruge" Kristijanom Golubovićem.

Foto: Insider / Miloš Rafailović, Marko Đoković

Kristijan Golubović

- Poznavao sam je i pre Zvezdana, ali i dok je bila s njim. Bila je fatalna žena i mnogo zaljubljena u mene! Kao da ju je Bog nacrtao, toliko je bila lepa. Ma, najlepša koju sam ikada video. Jedno vreme smo živeli zajedno - ispričao je bivši robijaš i dodao da niko, pa ni on, nije mogao da obuzda njenu energiju:

- Dešavalo se da sednemo u kafanu, a ona poruči duplo pivo. Pitam je: "Zašto duplo? Ma ne bi trebalo ni da piješ pivo. To ne rade dame", a ona mi odgovori: "Dame ne postoje, već samo devojke koje su šašave kao ja". Onda prospe pivo i kaže: "Sad mi donesi tri dupla!". 

Golubović se potom sa knedlom u grlu i suzama u očima prisetio njenog tragičnog kraja:

- Poslednji put sam se čuo sa Ksenijom kad je imala saobraćajku s Kapisodom u Lipovici, jer ju je taj smrad maltretirao dok su se vozili. Nekoliko puta me je zvala i rekla da je Filip psiho. Da sam tada reagovao, mogao sam da sprečim tragediju! Ceo život će mi biti u glavi mali psić Milisav koji liže mrtvu Kseniju i pokušava da je probudi!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija