• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

22.09.2022

21:12

MILJANA POKREĆE POSTUPAK PROTIV IVANA! Zabraniće mu jednu stvar vezanu za njihovog sina!

printscreen

Rijaliti

MILJANA POKREĆE POSTUPAK PROTIV IVANA! Zabraniće mu jednu stvar vezanu za njihovog sina!

Podeli vest

Ivan Marinković učesnik je "Zadruge 6", a od kada je ušao u rijaliti u nekoliko navrata komentarisao je svoju bivšu devojku Miljanu kulić sa kojom ima sina Željka. Miljana je sada saznala za njegove komentare u kojima je govorio kako ga je ona proganjala d abi ušla u "Zadrugu", kao i priču o njegovoj poseti sinu i donela je drastičnu odluku

Kulićeva se sada oglasila i otkrila šta misli o ovim Ivanovim izjavama, kao i kako provdoi sada vreme, nakon izlaska iz bolnice:

Foto: printscreen

Miljana rešila da kazni Ivana...

- Super sam, sa Nenadom i Željkom sam u igraonici, bili smo na predstavi za decu Željkove generacije, kad se predstava završila, svratili smo do igraonice. Imam posledice, treba da jačam imunitet, dug je proces oporavka, nadam se da ću što pre da se oporavim - rekla je Miljana.

- Slušam šta Ivan priča i ne mogu da verujem. Priča gluposti da je sa mnom bio u pijanom stanju. Postoji veridba naša, da smo bili u vezi. Meni je najbitnije da imam Željka. Ali neću dati na sebe, dokazi postoje. Moguće da me nije voleo, da je zarad koristi bio sa mnom, a sad kad vratim vreme, ne sećam se ni da li sam ga ja volela, verovatno jesam jer sam bila u vezi sa njim. To što priča da bih ga ja proganjala, on mene ne interesuje, ja sam sa Nenadom. Ko je on u mom životu, ne zanima me. A najsmešnije mi je kad kaže da će da viđa Željka. To mu neću dozvoliti, imao je 4 godine da ga posećuje, došao je samo dva puta, kad se rodio Željko i ove godine. Ružno se postavio prema detetu -kaže Kulićeva i dodaje:

Foto: printscreen

Miljana i Nenad

- Prvo, ja sam ga namolila da dođe, jer je Željko pitao gde mu je tata. Gore je po njega to. On nema nikakav osećaj za dete. Tijana je počela da se svađa sa njim, jer je mnogo vezana za njega, meni je bilo mnogo teško. Neću mu dozvoliti da viđa dete. Kad je imao prilike, on je sve iskoristio da bi pljuvao mene. Njega ne zanimaju ni Željko, ni Lena - istakla je Miljana.

- U suštini, inače se ne slažem sa Zolom, ali se slažem sa tim što je rekao za Ivana. Zola je podmuklo đubre, prikriveno zlo, a Ivan je transparentno. Kad bih morala da biram ko je lošiji, ne bih znala, tu su barabar. Zola je folirant zbog naroda, sve zbog naroda laže, izmišlja da sam ga zvala. A to je bilo otkad... Ja više cenim iskrenije ljude, mogu da kažem da su u istom rangu. Zola bi bio u istom rangu, kockari i alkoholičari ne mogu da budu dobri očevi, Ivanu je alkohol uništio emocije, oguglao je - zaključila je Kulićeva.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija