• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

23.09.2022

07:42

"ISCRTALA OBRVE DO POLA GLAVE" - Kristijan Golubović isprozivao Dalilu, pa prokomentarisao njeno pomirenje sa Carem!

Insider/printscreen

Rijaliti

"ISCRTALA OBRVE DO POLA GLAVE" - Kristijan Golubović isprozivao Dalilu, pa prokomentarisao njeno pomirenje sa Carem!

Podeli vest

Kristijan Golubović je u svom izgleganju uporedio Maju Marinković sa drugim učesnicima, a osvrnuo se i na Dalilu Dragojević i Filipa Cara. Tom prilikom je isprozivao Majinu žestoku rivalku, a Dalilin i Carev odnos je nazvao "bolesnim"

Iako je nova sezona rijaliti šou programa "Zadruga 6" već uveliko počela, i dalje se komentarišu učesnici iz prošle sezone.

Naime, Kristijan Golubović je komentarisao Maju Marinković i tom prilikom se osvrnuo na njeno prošlogodišnje učešće, kao i na aktere ljubavnog trougla (ili čak četvorougla).

 

 

- Kao Maja voli Cara... Reći će Maja na kraju koga je volela i kakva je to ljubav bila, a vi sami znate - ovde su se krečili zidovi sa raznim materijalima iz kuhinje i krvlju. Ta ljubav ju je koštala najviše i neopisivo je da čovek kao kromanjonac izgleda i da je osvojio ovo pedantno srce... Svi je gotivimo na neki poseban način, iako nam se zgadila nekim postupcima... - započeo je Kristijan svoje izglaganje, pa uporedio Maju sa Dalilom Dragojević:

- A ono drugo je splačina... Ako vi možete sa burmom na ruci da se ka*ate s nekim drugim i da nemate skrupula ni gram... Što bismo to poredili s ovakvom "turbulencijom"? Gledamo, uživamo tih sat i po - dva, gledamo lepe devojke, kao Maja, i sad neku što do pola glave iscrtava neke obrve, što da im dajemo na značaju? Cela je priča žrtva, patetika, demagogija. Kad nema tigrova, dođu neke hijene, zmije, gubavci i odnesu pobedu! "Jao jadna", "jao jadni", ostavljeni, zaboravljeni? Dokle više te kvazi-ljubavne priče? - rekao je Golubović.

- Jel si i ti šokiran informacijom koju smo čuli da Car juri Dalilu da se pomire? - pitala ga je voditeljka.

- Ma nema šanse, oni će se miriti, a na kraju ćemo videti Aleksandru i Cara, a Dalila da uđe u lezbejski odnos sa Majom. To je toliko nenormalna priča i svi su do te mere naprženi na rijaliti šou - rekao je Kristijan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija