• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

28.09.2022

10:45

DALILA UGRAĐUJE SILIKONE!? Dragojevićka se odlučila na NOVI KORAK, sve podelila sa svojim fanovima!

ATA Images

Rijaliti

DALILA UGRAĐUJE SILIKONE!? Dragojevićka se odlučila na NOVI KORAK, sve podelila sa svojim fanovima!

Podeli vest

Bosanska starleta Dalila Dragojević više puta je isticala kako planira da ugradi silikonske implante i na taj način poveća grudi, a po svemu sudeći, konačno se odlučila na taj korak

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 5", Dalila Dragojević, nekoliko puta je rekla kako planira da poveća grudi. Leto je posvetila odmoru i uživanju, a jesen je očigledno spremila za remont!

Foto: ATA Images

Dalila Dragojević

Dalila je danas posetila jednu beogradsku kliniku, što je podelila sa svojim pratiocima uz reči:

Foto: Printscreen/Instagram

Dalila Dragojević

- Vreme je za promene.

Dugo se šuška da će Dragojevićka ući u "Zadrugu 6", ali to se neće desiti pre nego što uradi sve estetske korekcije.

Dalila će za svoj izgled svakako angažovati stručnjaka, a da li je zaista došla u kliniku zbog silikona ili nekih drugih estetskih zahvata ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija