• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.09.2022

09:20

KRSTIJAN GOLUBOVIĆ URNISAO MAJU MARINKOVIĆ! Ona pokušala da se opravda

Insider / Aleksandar Jovanović Cile, Miloš Rafailović

Rijaliti

KRSTIJAN GOLUBOVIĆ URNISAO MAJU MARINKOVIĆ! Ona pokušala da se opravda

Podeli vest

Kristijan Golubović bez dlake na jeziku u rijalitiju je pričao o tome kako muškarci gledaju na devojke kakva je Maja Marinković

On se prisetio i rečenice Filipa Cara, pa osuo paljbu, a Maja je imala spreman odgovor.

Foto: Printscreen

- Sedimo Car, Janjuš i ja. Janjuš u vezi sa Majom, Car sa Aleks i još tri. Ovde sedimo, Nataša Radan prolazi u šortsiću. Šta smo mi sve pričali, gde će koji u koju rupu. Taj Car je govorio i za Maju, Sanju, Aleks: 'Služite za "pišanje po glavi'. I dalje su trčale za njim, j*bavale se po ćoškovima, sve su iste. Ovaj da smatra Maju za drugačiju devojku, ne bi tako pričao. Ako su nap*cale usta i s*se za p*šenje... Ja nikad nisam u kraju pričao za prep*čke koje su fine, prefinjene, ali kad vidim ovakvu jednu da prođe krenu muške priče šta bismo radili. Sve su to prošle - govorio je Kristijan, a Maja je pokušala da se opravda na njegovu konstataciju:

- Ako neko izgleda napucano ne mora da znači da je takva devojka. Videli smo mi te fine ovde - rekla je Maja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija