• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.10.2022

22:48

ZADRUGARKA USRED NASTUPA DOŽIVELA PEH! Žiri u šoku: Videla sam joj celo međunožje! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

ZADRUGARKA USRED NASTUPA DOŽIVELA PEH! Žiri u šoku: Videla sam joj celo međunožje! (VIDEO)

Podeli vest

Veliki šef je na imanju u Šimanovcima organizovao "Zadrugoviziju", a prvu grupu koja je nastupila pred publikom čine Ivana Puzić, Valentina Stanković, Kristijan Golubović i Adam Labunski koji su tačku uzveli uz pesmu "Jorgovani", hit Vesne Zmijanac i Dina Merlina

Adam i Valentina su odlučili da pokažu svoje glasne sposobnosti, dok su Ivana i Kristijan danima spremali plesnu tačku za ovaj nastup.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

- Kako vam je? Ovo vam je prva Zadrugovzija - pitala je Kija.

- Osećam se odlično - rekao je Adam.

- Bili ste super svo četvoro, nema šta. Nastup Kristijana i Ivane je bio stvarno super, dali ste sve maksimalno - rekla je Kija.

- Meni nešto nije izgledalo lepo, jer sam ja Ivana videla sve. Celo međunožje sam joj videla - ubacila se Iva, a da li je to bio deo koreografije ili je zadrugarka doživela peh usred nastupa, ostaje nam da vidimo...

Foto: printscreen

Iva Grgurić

- Mnogo ste slatki i lepi. Adame, tako dobro pevaš i uživo si mnogo lepši. Obožavam što te Kristijan štiti i brani i mogu vam reći da, kao što ste prvi, baš ste se potrudili - rekla je Goca.

- Bili ste izvrsni, ja znam kolika je trema kada se izađe ovde. Tebe Kristijane tako mačo muškarca da vidim u tim helankama, to mi je izvrsno. Predivno mi je da ti možeš takav mačo muškarac, svi znamo da si se bavio svime pre, svaka čast da se tako obučeš - rekla je Iva.

- Super ste bili, svaka čast Adame, prvi put se vidimo uživo. Ako doguraš do kraja, reći ću sve naše tajne. Igrom slučaja se znamo, drago mi je da je ovde, ali on ima takvu energiju. On je kao leptirić, konstatno je pozitivan. On, ja i četiri - pet - nasmejao se Gastoz.

 

BONUS VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ds

pre 1 godinu

Adam Labunski ima odlican glas, vidi se da je muzicar, dok ona devojka koja je pevala sa njim - katastofa od falsiranja!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija