• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

04.10.2022

12:45

SLAVNIĆ I MAJA SPAVAJU ZAJEDNO! Zorica Marković im napravila haos, Zvezdan prestravljen šta će mu reći ŽENA! (VIDEO)

Insider / Miloš Rafailović

Rijaliti

SLAVNIĆ I MAJA SPAVAJU ZAJEDNO! Zorica Marković im napravila haos, Zvezdan prestravljen šta će mu reći ŽENA! (VIDEO)

Podeli vest

Zorica Marković primetila je da ima "varnica" između Maje Marinković i Zvezdana Slavnića pa je sinoć donela doluku da ih imenuje za potrečke. Slavnić je odmah negodovao i saopštio da on neće spavati s Majom u izolaciji, te da će radije prihvatiti kaznu

Međutim, Zvezdana su ipak ubedili da ode s Majom u izolaciju i da zajedno provedu noć.

Foto: Youtube printscreeen

Maja i Zvezdan prešli u izolaciju

Zorica je izborom napravila pravi dar-mar, s obzirom na to da je Maja očekivala da će u izolaciji biti sa Markom Markovićem.

Foto: Youtube printscreeen

Slavnić se plaši zbog žene...

- Baš je namenski ovo bilo - rekla je Maja, dok je Zvezdan govorio kako je razočaran Zoricinim ponašanjem i odlukom:

- Igra se rijaliti, ti to razumeš. Ja imam apsolutno poštovanje prema njoj i pokazao sam ga tako s tim što je ona pokazala i više prema meni, gde sam gledao da joj uzvratim. Način na koji je iznela i razlooge nisam očekivao od nje jer zna moju situaciju. Ona meni veruje, ali svaka žena bi se sekirala. Mogla je ako je već htela tebi nešto da napravi, to uradi na drugačiji način - rekao je Zvezdan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija