• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.10.2022

20:50

POMISLIO SAM NA ŽELJKA KAD SAM VIDEO MILJANU U ZADRUZI! Ivan Marinković progovorio o susretu sa Kulićevom: Taj osećaj nas veže!

printscreen

Rijaliti

POMISLIO SAM NA ŽELJKA KAD SAM VIDEO MILJANU U ZADRUZI! Ivan Marinković progovorio o susretu sa Kulićevom: Taj osećaj nas veže!

Podeli vest

Zadrugar Ivan Marinković u emisiji "Radio amnezija" prokomentarisao je susret sa svojom bivšom emotivnom partnerkom Miljanom Kulić, sa kojom ima sina Željka

Miljana je nedavno ušla u Belu kuću kako bi se susrela sa Marinkovićem koji o njoj nije imao lepo mišljenje, a on se sada osvrnuo na svoju bivšu.

- Ivane, Miljana je ušla u Zadrugu, podržala je Danijela, njenog bivšeg. Tokom njenog izlaganja, ona se obratila tebi, kakvi su utici? - upitao je Miljan Vračević.

- Desilo se to što se desilo - rekao je Ivan.

- Da li se u tebi nešto probudilo kada si ugledao Miljanu? - upitao je Miljan.

- Ništa mi nije probudilo, taj osećaj koji nas veže, kada je vidim, pomislim na Željka - rekao je Marinković.

Foto: Insider / Miloš Rafailović, Zoran Sinko

Miljana Kulić i Ivan Marinković

- Šta pomisliš? - rekao je Miljan.

- Pomislim da nema nazad i kako sa nulte tačke pokrenem, neću sebe da veličam, a nekoga umanjujem. Nije moje da se izvučem iz nečega. Ona manipuliše drugim ljudima, ona je osoba koja samo voli rijaliti. Opet ću da zaziram u tu temu, Marija i Siniša su tu, ne osoporavam da brinu o tom detetu - rekao je Ivan.

- Ivane, da li bi tvoj uspeh bio da tvoja ćerka i sin sutra popiju kafu i kada te ne bude, da oni budu u normalnom odnosu? - upitao je Miljan.

- Ja sam ćerku podigao od kila mesa, zajedno sa bivšom ženom, Željka nisam. Naravno da imam u planu, ali ja imam pritisak javnosti, često mi govore ljudi šta da radim. Imam nešto u svojoj glavi, što ne mogu da izreknem - kazao je Ivan.

- Da li je Miljanino učešće u rijalitju najveći problem? - upitao je Ša.

- Njoj je život rijaliti i napolju, meni nije - kazao je Ivan.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija