• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

15.10.2022

21:03

TAKI RAZVEZAO JEZIK! Otac Maje Marinković prokomentarisao njenu akciju sa Markom Markovićem, pa otkrio šta misli o ćerkinom odnosu sa Bilalom!

printscreen

Rijaliti

TAKI RAZVEZAO JEZIK! Otac Maje Marinković prokomentarisao njenu akciju sa Markom Markovićem, pa otkrio šta misli o ćerkinom odnosu sa Bilalom!

Podeli vest

Starleta Maja Marinković i njen flert sa zadrugarima su jedna od glavnih tema u rijalitiju, a njen otac, Radomir Taki Marinković smatra da njegova ćerka nije iskreno zainteresovana da sa bilo kim bude u vezi

Taki Marinković, se oglasio za Pink.rs i otkrio šta misli o ćerkinom odnosu sa Bilalom Brajlovićem, a nije ostao dužan komentara za njenu akciju sa Markom Markovićem ispod pokrivača.

Foto: printscreen

Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković

Kako komentarišete Majino muvanje sa Bilalom Brajlovićem i da li smatrate da postoje emocije između njih?

Foto: printscreen

Bilal Brajlović i Maja Marinković

- A dobro, njima je dosadno tamo, odvikavaju se od telefona. On nema nikakve veze sa Čorbom, oni su dva različita tipa. Njoj ne treba nikakva priča u kući, dovoljna je sama sebi. Ona kad je sa nekim, nju to guši, a zanimljiva je ovako. Mislim da je Maji dosadno i da ispituje teren. Malo ih tamo dresira, oni su mlađi momci. Ona je imala brodolome. Bilal je zaigrao igru i to je dobro za rijaliti, a meni se to ne sviđa. Njoj je samo dosadno, eventualno ima nekih simpatija, ali mislim da je to samo igra. Bilal se igrao sa par devojčica tamo, ali je Maja njemu neosvojiva tvrđava, ona je ime u rijalitiju. On je nebitan, on je fan. Maja je malo oprezna, ona ima faktor X, ona vodi glavnu reč u kući. Mislim da je Maji dosadno i da ispituje teren. Malo ih tamo dresira, oni su mlađi momci. Ona je imala brodolome. Bilal je zaigrao igru i to je dobro za rijaliti, a meni se to ne sviđa. Njoj je samo dosadno, eventualno ima nekih simpatija, ali mislim da je to samo igra.

Šta mislite o Majinim intimnim dodirima ispod pokrivača sa Markom Markovićem?

Foto: Insider / Miloš Rafailović

Marko Marković i Maja Marinković

Videli ste na žurci da to nije ta Maja na žurci kad je bila sa Markom Markovićem. On je dobar momak, ali nju ne radi ta smirenost. Treba da se vole i ljube, ja podržavam ljubav, a ne tuču.

Maja je oprostila pojedinim muškarcima koji su je komentarisati kao se*sualni objekat, da li mislite da je to korektno sa njihove strane i da li je trebalo da pređe preko tih uvreda?

To su neke fantazije, imaju oni pravo da maštaju i imaju dečačke snove.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija