• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Milić

16.11.2022

07:00

ISPOVEST NAJKONTROVERZNIJEG UČESNIKA "ZADRUGE", U KOJOJ OTKRIVA SVE TAJNE! Miljanin sin me zove tata

HIT dodatak/informer

Rijaliti

ISPOVEST NAJKONTROVERZNIJEG UČESNIKA "ZADRUGE", U KOJOJ OTKRIVA SVE TAJNE! Miljanin sin me zove tata

Podeli vest

Nenad Macanović Bebica nije ni sanjao da će zbog veze sa Miljanom Kulić preko noći postati poznat. On to nije ni želeo! Ali zbog ogromne ljubavi prema rijaliti zvezdi pristao je da se medijski eksponira i uđe u "Zadrugu", a sada i da konačno progovori o životu koji je vodio pre Kulićeve

Nenad je rođen 1989. godine, a do devete godine živeo je sa mamom Slavicom i mlađim sestrama Tijanom i Ivanom. 

Za to vreme otac Tomislav radio je u Iraku, Rusiji i Nemačkoj, a u Srbiju se vratio pre bombardovanja.

Foto: Informer

Bebica


 

 Mučila ga
Miljana me je terala da gledam njen i Zolin seks. Želudac mi se okretao
Nenad Macanović Bebica

.

 

 

 

 

- Od malih nogu sam trenirao karate, aikido i džudo. Redovno sam išao na treninge do pre šest godina, kad sam postao otac. Tada sam prekinuo jer nisam imao vremena za sport zbog obaveza oko dece.
Upisao je Osnovnu školu "Vasa Pelagić" u Kotežu, gde je do petog razreda bio odličan, a posle vrlodobar đak. U srednjoj elektrotehničkoj školi na Dorćolu, na smeru elektrotehničar automatike, bio je najbolji učenik.

Lova do krova
Zarađivao sam 70.000 evra za leto iznajmljujući autobuse za turistička putovanja
Nenad Macanović Bebica


- Nikada nisam učio kod kuće, već sam sve završavao na času u školi. Profesorima je to bilo zanimljivo, pa bi mi, kad završe sa predavanjem, govorili: "Nenade, imaš 15 minuta da naučiš ovo i odmah odgovaraš." Išao sam i na takmičenja iz elektrotehnike, dva puta sam bio prvi na republičkom nivou, a jednom drugi. Voleo sam taj predmet jer je sličan matematici. Oduvek su me zanimali brojevi.

 Upoznao je s majkom
Moja mama je upoznala Miljanu. Pratila ju je u rijalitiju i bila joj je super, sve dok se nismo smuvali
Nenad Macanović Bebica


Po završetku srednje, iz Beograda se preselio u Zrenjanin i upisao Višu mašinsku. Pred kraj druge godine zaposlio se kod oca u građevinskoj firmi.
- Zanimao me je novac i način na koji se zarađuje. Želeo sam da kupim skuter, a pošto tata nije hteo da mi da novac, odlučio sam da ga sam sakupim. Radnim danima sam išao na predavanja, a vikendom sam radio kod oca, koji me je stavio na najnižu poziciju u firmi. Želeo je da krenem od nule, pa sam u početku išao na teren sa montažerima i serviserima. Nisam odmah dobio direktorsku stolicu i drago mi je zbog toga. Na kraju sam sakupio 60.000 dinara i kupio nov kineski skuter!


Problemi u braku
Razveo sam se jer je supruga bila ljubomorna, proveravala mi je mejl i optuživala me da je varam
Nenad Macanović Bebica

 

 

 

 

 

 

Foto: zadruga printscreen

Miljana i Bebica

Kod oca je radio sve do 2010. godine, kad je otišao u vojsku, gde je bio vozač.
- Prvo sam mesec i po dana bio u Somboru na pešadijskoj obuci. Potom mesec i po dana u Kraljevu, a onda tri meseca u kasarni "Topčider". Da mogu, opet bih se vratio! Dopali su mi se rukovanje oružjem i disciplina. Naučio sam da budem samostalan.
Iako je bio oduševljen vojskom, dešavalo se da odbije naređenje ili da se potuče!
- U Somboru smo morali da kopamo rov na livadi. Napolju je bilo 40 stepeni, pa sam od ašova napravio stolicu i seo. Zastavnik mi je odmah prišao: "Macanoviću, što ne kopaš?!" Rekao sam da nemam od koga da se krijem u rovu, a on meni: "Neprijatelj je sa druge strane." Odbrusio sam mu da ću kopati kad dođe. Iako sam bio bezobrazan, nije me kaznio. Imao sam još jedan incident, ali sam se takođe izvukao. Posvađao sam se s jednim dečkom u spavaonici. Dva puta sam mu rekao da ustane s mog kreveta, jer ne podnosim da mi u prljavoj uniformi sede tamo gde spavam. Kada sam video da se i trećeg puta pravi lud, uhvatio sam ga za vrat, počeo da ga davim i okačio sam ga o čiviluk. Pukao sam! Imao sam izliv besa i agresije zato što sam bio umoran, nervozan i gladan. Ko nije bio u vojsci, ne zna šta je glad. Smetali su mi mirisi u kantini, vojnici se nisu redovno kupali, a bilo je leto. Restoran mi je toliko smrdeo da nisam mogao da jedem. Još stariji vojnici pojedu sve što valja, pa nama mlađima ne ostane ništa. Sve je to uticalo da fizički nasrnem na momka. Nadređeni su me kaznili sa sedam dana vojnog zatvora, ali nikad nisam odslužio kaznu. Čak sam bio i nagrađen sa sedam dana skraćenja vojnog roka kao uzoran vojnik jer sam vozio jednog generala.
Posle vojske, kada je stasao u zrelog mladića, otac mu je dao da vodi jedno gradilište. Potom je otputovao u Crnu Goru.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Miljana i Bebica


- Naša firma je izvodila radove po Budvi, Ulcinju, Herceg Novom... Tamo sam bio godinu i po dana, ali sam dolazio svake druge nedelje u Beograd kod tate na raport.
Pored rada u porodičnoj firmi, Nenad se trudio da i sam zaradi pare.
- Kupio sam kombije, koje sam rentirao za prevoz ozvučenja, rasvete... Taj biznis je cvetao jer su se vikendom često organizovali koncerti. Kasnije sam kupio i autobuse, koje sam iznajmljivao za putovanja, najčešće u Grčku. Tu se vrteo ozbiljan novac, pa sam po sezoni mogao da zaradim čistih 60.000-70.000 evra. Posle četiri godine, posao je počeo da pada, pa sam sve prodao da ne bih poslovao u minusu.

 

Upao u paranoju zbog medija

Kad se saznalo da je u vezi s Miljanom, život mu se okrenuo naopačke:
- Jao, to je bio haos! Svi su me zvali da me pitaju da li je to istina. Uplašio sam se medija, jer nisam javna ličnost. A onda je krenuo novi krug pakla - drugovi su počeli da me lože kako me novinari prate. Zbog toga sam se okretao za sobom, pravio krugove kolima dok se ne uverim da ih nema, pa tek tad išao gde sam hteo.


Te 2015. godine, kada mu je propao biznis sa autobusima, u njegov život je ušla devojka koja mu je godinu dana kasnije postala supruga. Upoznali su se na zimovanju u Banskom, u Bugarskoj.
- Na stazi za skijanje sudario sam se s njenom sestrom, pa smo se tako upoznali. Igrom slučaja bili smo u istom hotelu, pa sam je pronašao preko Fejsbuka i počeo da joj pišem. Ostali smo u kontaktu, a ubrzo smo se i smuvali.
Godinu dana kasnije su se venčali i dobili ćerku Minju, dok je Matea došla na svet 2018.
- Sve mi se promenilo kada sam dobio decu. Počeo sam manje da radim i prestao da treniram. Sve je bilo super dok nisam odlučio da se vratim na posao. Supruga je postala ljubomorna jer nije mogla da podnese da sam u kontaktu sa mnogo ljudi. Proveravala mi je mejl kako bi videla gde mi je sledeći sastanak, kuda idem... Često smo se svađali. Mislila je da imam neku drugu, a to nije bilo tačno. Bio sam okružen mladim ženama arhitektama, koje su mi se nabacivale, ali ih nisam ni primećivao od silnih obaveza. Nikad nisam prevario suprugu!
U martu 2020. dogovorili su se da je najbolje da se raziđu.
- Nismo želeli da deca prisustvuju našim svađama. Bivšu suprugu poštujem zato što je uspešna poslovna žena i savršena majka. Za naše ćerke se bori kao lav. Ako ćerke budu pametne na nju, a sposobne na mene, biće najuspešnije u svemu što rade. Bivšoj sam kupio stan i nov auto. Redovno plaćam alimentaciju.
Nenad i bivša žena su sada u dobrim odnosima, ali nije bilo tako kad je pre godinu saznala da je s Miljanom.

Zola je kvaran i podmukao

Nenad kaže da nije upoznao goreg čoveka od Lazara Čolića Zole:
- Pokvaren je i podmukao. Bitan mu je samo novac, nema grama ljudskosti u sebi. Iskorišćava Miljanu! Tome je kraj. Tu sam ja da je zaštitim. Zbog ljubavi sam spreman na sve, pa i da se potučem. Kratak mi je fitilj kad neko dira osobu koju volim.

- Bilo je katastrofa! Nije mogla da veruje da sam sa njom. Osim što je bila šokirana mojim izborom, jer su ona i Miljana sušta suprotnost, bio ju je i strah od medija. Tata je starog kova i bio je smrtno ljut na mene što sam se razveo, prvenstveno zbog dece. Ništa mi nije rekao za Miljanu, osim čuvene rečenice, koju mi stalno ponavlja: "Nemoj sutra da se kaješ." Nije je ni upoznao, a mama jeste. Ona je za Miljanu čula i pre mene, jer prati rijaliti. Bila joj je super dok se nas dvoje nismo smuvali.
Iako cela zemlja već nekoliko godina zna ko je Miljana Kulić, Bebica nije čuo za nju dok je pred kraj prošle godine nije upoznao.

Foto: Printscreen

Miljana i Bebica


- Sestra i zet drže cvećaru u Beogradu u kojoj Miljana kupuje. Jednom su je pozvali na kafu, a potom i mene i rekli mi: "Dođi da upoznaš Miljanu." Pitao sam ih ko je to, a oni su mi u čudu odgovorili: "Kako, bre, ne znaš? Rijaliti zvezda."
Bez obzira na to što nije znao o kome se radi, tog 14. decembra 2021. odlučio je da je upozna kod zeta u stanu. Počeli su da se druže, a posle deset dana su se smuvali.
- Baš sam se zaljubio u nju. Privukli su me njena spontanost, harizma, pozitivna energija i to što kaže šta pomisli, svidelo se to nekom ili ne.
Počeo je da živi na relaciji Beograd-Niš kako bi što više vremena provodio sa Kulićevom.
- Jedno veče smo legli u krevet i zaspali. Probudio sam se usred noći i video da je nema u spavaćoj sobi. Ustao sam da je potražim i našao je u dnevnoj sobi sa zapaljenom cigarom u sedećem položaju kako spava. Gledao sam i nisam mogao da verujem! Znao sam da je sve to od lekova koje je pila zbog psihičkih problema. Pokupio sam lekove i bacio ih u kantu. Posle mesec dana bila je druga osoba.
Zbog nje je prošle godine ušao u "Zadrugu 5", iako to nije želeo.
- Nisam bio za to da uđemo, zato što Miljana još nije bila kako treba, a želeo sam da se u potpunosti oporavi. Ali ona je sve ugovorila mimo mene. Nisam ni znao da ću ući. Zato sam u rijalitiju bio kao magarac u magli. U početku smo Miljana i ja bili super, ali kasnije je nastao cirkus! Okrenula se protiv mene, a kada bismo ostali sami, govorila mi je da ne brinem i da samo igra igru. Ta igra me je bolela, a njen seks sa Zolom me je uništio! Spavala je s njim, iako sam bio u istoj prostoriji. Izleteo sam napolje u suzama, samo da ih ne gledam. Ubeđivala me je da sam pogrešno video! Bukvalno je bila u fazonu: "Veruj meni, a ne svojim očima." Onda je insistirala da gledam taj snimak kad su ga pustili u rijalitiju. Nisam znao gde se nalazim, okretala mi se cela prostorija i utroba mi se prevrtala. Oprostio sam joj, jer sam sebe ubedio da je to isto moglo da se desi i van rijalitija a da nikad ne saznam. Borio sam se kako da pređem preko toga i odlučio da ne razmišljam o tome. Pravio sam se kao da se ništa nije desilo. Sad kad se ponovilo u "Zadruzi 6", svestan sam da je opsednuta njime. To nije ljubav! Ljubav su moja briga i pažnja. Učiniću sve da je zaštitim od njega!
Ubrzo su diskvalifikovani iz "Zadruge 5" zbog agresivnog ponašanja, pa su nastavili zajednički život u Nišu, s Miljaninom porodicom.
- Lepo smo se slagali dok nije odlučila da uzme naš novac i prokocka ga. Željko i ja smo otišli u grad, a ona je uzela štek od 3.000 evra, otišla u kazino i potrošila ga. Znao sam da nešto nije u redu, pošto sam je nekoliko puta zaredom zvao, a ona mi se nije javljala. Posle 20 minuta me je pozvala i rekla: "Moram nešto da ti kažem." Iako nije završila rečenicu, znao sam o čemu je reč. Tada sam odlučio da joj pomognem da se izleči od tog poroka. Odveo sam je kod prijatelja koji drži kazino i zamolio ga da popriča s njom. Objasnio joj je da su kockarnice napravljene da uzimaju novac od ljudi, a ne da kockari dobijaju. Dao sam joj novca da igra koliko god želi kako bi se uverila da neće dobiti ništa. Tako je i bilo. Otad mi ne traži da ide u kazino! Alkohol slabo pije, a drogu ne konzumira. Uzela je dva puta kokain sa Zolom.
Najteži period je tek usledio. Miljana se mesecima borila za život posle operacije smanjenja želuca.
- Nisam bio za to da smanjuje želudac, ali ona je to želela. Otišli smo u Tursku, gde je operisana. Sve je bilo u redu do 30. jula, kada je završila u bolnici u Nišu. Tog jutra smo izašli na kafu, a Miljana mi se požalila da je nešto boli. U Hitnoj su nam rekli da joj nije ništa. Vratili smo se kući, a njoj je pozlilo. Opet sam je odveo u bolnicu. Tada je nastao pakao! Hitno su je operisali. Molio sam se Bogu da preživi. Kada nam je doktor posle operacije rekao da moraju da prođu 72 sata da bi znali da li će Miljana preživeti, slošilo mi se. Lekari su mi dali bensedin. Ta tri dana su trajala kao tri godine. Nisam hteo da izađem iz bolnice, sedeo sam danima i gledao u sat na zidu. Spavao sam na stolici - priča Macanović, koji Kulićevu nije uspeo da ubedi da prestane da puši, iako je imala trombozu:

Foto: Printscreen

Miljana i Bebica


- U bolnici su joj tri sata čupali intuber, odnosno cev iz grla, kad su je skidali s respiratora. Nisu mogli da ga odvoje od šlajma koji je imala u sebi zbog cigara. A prvo što je tražila, kad se probudila posle operacije, bilo je da zapali cigaru.
Osim o Miljani, Bebica vodi računa i o njenom četvorogodišnjem sinu Željku.
- Imam više emocija prema tom detetu nego degenerik Ivan Marinković, koji mu je otac. Vodim ga u grad, obdanište, parkove, igraonice... Često traži oca i pita za njega, iako mu nismo rekli da je to Ivan. Kada vidi da neko dete zove oca u parku, dođe do mene i obrati mi se sa "tata". Mnogo je pametan, želi da drugi vide da i on ima tatu. Bili smo u samouslužnoj perionici automobila, i jedan dečko je prao kola sa tatom. Tada mi je Željko rekao: "Kada ćemo ti i ja da peremo auto kao ovaj bata i tata?" Rekao sam mu da ćemo odmah, i to smo i učinili. Zbog svega toga mi je žao što je Ivan takav prema njemu.
Nenad želi da svoje ćerke upozna sa Miljanom.
- Još je rano, ali svakako to želim. Sa Miljanom imam ozbiljne planove, hoću da se oženim njom i da sa njom imam još dvoje dece. Maštam o velikoj porodici. Kupićemo i stan!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija