• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

15.11.2022

20:29

PEVAČICA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Maji nema pomoći, Takija će u grob oterati!

Youtube printscreeen

Rijaliti

PEVAČICA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Maji nema pomoći, Takija će u grob oterati!

Podeli vest

Bivša učesnica najgledanijeg rijalitija, "Zadruga" Sandra Rešić osvrnula se na spektakularnu svadbu starlete Maje Marinkovića i jutjunera Bilala Brajlovića, pa otkrila sve o aktuelnim događajima.

Naime, popularna pevačica ističe da je jutjuber Brajlović iskreniji u odnosu na atraktivnu starletu Maju.

Foto: HIT dodatak/informer

Sandra Rešić

- Nema tu ni lj od ljubavi, sviđa mi se jedino što su ispoštovali svadbu, vole kameru i to se vidi. Kada kažem kamera, mislim na klasično "kamera ide, ton ide, akcija"! Bilal mi je iskreniji, ne samo oko Maje, već generalno, ali se vrlo lepo snašao, što bi se reklo, snašo kako treba plivati u rijalitiju iako je jako mlad, a ja sam uvek za to. Gledaoci, pitanja, kao i zadrugari mu daju krila da je sve što radi top, tako da se samo bojim da će ga brzo pojesti ako se uzdigne prebrzo, a ovo je trka na duge staze. Biće još ulazaka, biće aždaja koje će moći da ga pojedu za doručak. Ali za sad mi se dopada jer, ako ništa drugo, iskreno radi većinu stvari i ne preza ni od koga - kaže Sandra i dodaje da Maji "nema pomoći".

Foto: ATA Images

Sandra Rešić

Maja ko Maja, ne može bez haosa i tako će biti pa sve da uđe ne znam ko. To joj je potrebno, time se hrani i hrani svoj ego. Bez obzira na sve, ja je obožavam jer je dobar čovek, a to retko ko nažalost primeti zbog svih njenih sr*nja, ali da ce Takija odvesti u grob jednog dana, nažalost hoće.

Kako kaže, ponašanje aktuelnih zadrugara joj se ne dopada.

- Generalni utisak sa svadbe, ali i što se tiče svih zadrugara generalno... Potencijal za odličnu rijaliti sezonu, ali većina učesnika i dalje ne razume gde se nalazi, koja pravila se poštuju, koliko treba biti svoj i iskren i ne raditi sve po svaku cenu, jer te promena četiri kreveta neće ostaviti duže u rijalitiju, već samo napraviti od tebe ološa i ljigu, što bi rekli mi kao komentatori. Nepoštovanje Velikog šefa, urlikanje, nepoštovanje voditelja, vređanje pevača ili gosta u određenim momentima, iskreno ne znam... Lažne veze, lažne rasprave, daj samo da vičem ili se popnem na binu kod Sandre da bi se video/la... Rijaliti je ono gde su ljudi zvanično upropastili svoje živote živeći pravi zivot, i radeći iskrene stvari, a ovo za sada bar, samo vidim borbu kao da je ostalo još dve nedelje do kraja, pa se bore za finale - zaključuje Rešićeva.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija