• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.11.2022

21:01

OTAC MAJE MARINKOVIĆ PRIMLJEN U URGENTNI CENTAR! U lošem stanju, moraće da bude zadržan u bolnici!

printscreen

Rijaliti

OTAC MAJE MARINKOVIĆ PRIMLJEN U URGENTNI CENTAR! U lošem stanju, moraće da bude zadržan u bolnici!

Podeli vest

Radomiru Takiju Marinkoviću, ocu učesnice "Zadruge" Maje Marinković, slošilo se zbog svega što mu ćerka radi u rijalitiju, zbog čega je primljen u Urgentni centar.

Taki je večeras u emisiju "Pitam za druga" došao vidno neraspoložen, a voditeljima Stefanu Miloševiću Pandi i Ani Radulović odmah se požalio na zdravstvene probleme, i priložio nalaze kako bi dokazao svoje tvrdnje.

- Trudim se da budem dobro, ali nisam zdravstveno dobro. Trenutno idem iz Urgentnog centra, obećao sam i došao kod vas. Vraćam se u Urgentni centar, možda ću nekoliko dana i ostati tamo da ležim - rekao je Taki i otkrio da mu je šećer čak 26!

Nije šala, vadio sam sada krv prvi put posle Vojske. Ne bih o tome šta me je uzrujalo, imam advokate koji će se baviti tome. Sve rade moji advokati, oni dobiju klip od Majinih fanova i to je to. Sve mi je javljeno, advokatu je prosleđeno i on radi svoj posao.

Foto: Printscreen, ATAIMAGES

Taki je ponovio da će podneti tužbu protiv voditeljke RED TV-a Tamare Galijano zbog neumesne šale na račun njega i njegove ćerke, koju je izgovorila u emisiji "Ne gledam ti ja to", a danas ga je uzrujao rat Maje i Miljana Vračevića.

Slavio sam Majino devojačko veče kao da je to prava svadba, a ne rijaliti, pa dođem kući i upalim TV i imam šta da vidim. Sve to utiče na mene. Kad čujem tako nešto, sve mi se pokvari. Eto, i večeras sam uvenuo. Nije mi svejedno. I Gargamel, Miljan Vračević, izvređao me je, a ja ni krvi ni dužan. Kod Filipa Đukića na rođendanu me ljubio, nosio oko bazena, a sada ovako priča i vređa me - požalio se Taki.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija