• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

17.11.2022

16:29

HAOS U BELOJ KUĆI! Marinković i Maja na ivici da se potuku!

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

HAOS U BELOJ KUĆI! Marinković i Maja na ivici da se potuku!

Podeli vest

Starletu Maju Marinković izbacio je iz takta i doveo do ludila njen cimer Ivan Marinković kada je videla da isprljao krevet u kojem ona spava.

Naime, atraktivnu crnku je najviše pogodilo što se Miljanin bivši prljavim nogama penje po njenoj čistoj posteljini, a na svoj krevet ne dozvolja da bilo ko sedne.

Maja Marinković, nije birala reči i osula je paljbu po zadrzgaru Ivanu Marinkoviću, za koga tvrdi da je nemaran.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Maja i Ivan se zakačili

- Ivane, što mi se ti penješ nogama na krevet, kada ja nisam tu? Aljkavo i prljavo! - upitala je Maja.

- Nisi bila tu, ali je inače strašno čist - kazao je Ivan.

- Ivane, ti ne daš da ti se sedne na tvoj - dodala je Jelena.

- Kada si prala posetljinu? Eto, neka bude da je zbog toga da je opereš. Devojko, kada si cepala Anu, popela si se na njen krevet, ne bosa, nego u patikama. Nemoj da pametuješ sada, jer sam se popeo na tvoj prljavi krevet - rekao je Ivan.

- Mogao si da se izviniš bar - kazala je Maja.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Maja i Ivan se zakačili

- Nije ništa strašno da bih morao da ti se izvinim. Samo ne mafijaj, Majo - rekao je Ivan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija