• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

19.11.2022

18:34

JAVITE MAJI DA JOJ JE OTAC UMRO! Briga i sekiracija zbog ćerke, rezultirala lošim zdravstvenim stanjem!

Printscreen, ATAIMAGES

Rijaliti

JAVITE MAJI DA JOJ JE OTAC UMRO! Briga i sekiracija zbog ćerke, rezultirala lošim zdravstvenim stanjem!

Podeli vest

Taki je završio u bolnici nakon što je pogledao nekoliko kadrova, zbog čega su doktori ustanovili da mu je šećer skočio.

Nakon brojnih skandala na imanju u Šimanovcima, Taki Marinković otkriva kako se osetio kada je gledao kako mu ćerku Maju Marinković napada Bilal Brajlovića.

Taki je završio u bolnici nakon što je pogledao nekoliko kadrova, zbog čega su doktori ustanovili da mu je šećer skočio. On se i dalje nalazi na konstantnim pregledima, a sada je imao i važnu poruku za Brajlovića.

- Bilo mi je teško, meni je ljudi pozlilo, znate da sam završio u Urgentnom, morali su da mi spasavaju život. Ja ću samo reći da njemu treba da se kaže da sam ja napolju, da se život nastavlja nakon rijalitija. Ne može moju ćerku niko onako da ponižava, ali dobro se ona nosi sa tim. Svi znamo ko je Maja Marinković, ona na svojim leđima nosi rijaliti, svi ostali su mlaka voda - započinje Taki, a potom drhtavim glasom poručio:

Foto: printscreen

- Vi ne znate kako je meni, niko se ne pita kako je Takiju. Ja ne mogu da gledam sve te scene iz Zadruge. Znate da ja ne gledam utorkom uveče, zbog žurke i svega šta može da se desi tamo. Javite Maji da joj je otac umro od brige zbog svega što joj se dešava.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nena

pre 1 godinu

Valjda Maja naskače, napada.... Čoveče priznaje sebi da ti ćerka nije normalna i da nije za TV već za ozbiljno lečenje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija