• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

01.01.2023

16:18

ZVEZDAN PLANIRA DA ZAPROSI ANĐELU! Poverio se zadrugarki, ona sve prenela! (VIDEO)

zadruga printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN PLANIRA DA ZAPROSI ANĐELU! Poverio se zadrugarki, ona sve prenela! (VIDEO)

Podeli vest

Zvezdan Slavnić nije uludo prevario nevenčanu suprugu Anu sa Anđelom Đuričić jer sada mladu Crnogorku planira i da zaprosi

Priče o tome da Zvezdan planira da zaprosi Anđelu potekle su od Jovane Tomić Matore koja je bliska s njim, a koja je to otkrila Aleksandri Nikolić.

Foto: zadruga printscreen

Zvezdan i Anđela

Povređena jer je Moka, otac Zvezdana Slavnića, nije pozdravio, Matora je otkrila Aleks da Slavnić planira da zaprosi Anđelu Đuričić.

Naime, Jovana Tomić Matora otkrila je Aleksandri Nikolić da joj se Zvezdan Slavnić poverio da planira da zaprosi Anđelu Đuričić.

- Zvezan mi se danas poverio da hoće da zaprosi Anđelu,meni je rekao i ja... Zvezdan me voli, umro bi za mene, ali ne možeš da me pošalješ za pivo i da me izdaš - rekla je Matora.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Matora izdala Zvezdanovu tajnu

Podsetimo, Zvezdan je nedavno pred milionskim auditorijumom javno raskrsio sa dugogodišnjom partnerkom, Anom, a sve zbog emocija koje je počeo da gaji prema dosta mlađoj Anđeli.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

IZ AVIONA SE VIDI DA IMAJU EMOCIJE... Moka Slavnić se oglasio nakon Zvezdanovog priznanja da ima emocije prema Anđeli!
Rijaliti

IZ AVIONA SE VIDI DA IMAJU EMOCIJE... Moka Slavnić se oglasio nakon Zvezdanovog priznanja da ima emocije prema Anđeli!

Zvezdan Slavnić danas je tokom proslave Nikoljdana otvorio dušu Jovani Tomić Matoroj o emocijama prema Anđeli Đuričić od koje se ne odvaja, iako je u "Zadrugu" ušao kao zauzeti muškarac, koji kod kuće ima dugogodišnju emotivnu partnerku Anu. Njegovo priznanje je prokomentarisao i njegov otac, Moka Slavnić, koji se slaže da između njegovog sina i Anđele postoje emocije...

19.12.2022

20:57

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija