• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.01.2023

19:55

MAJA UBEĐENA DA JE CAR VOLI! Gledaoci u neverici nakon njenog izlaganja, Marinkovićeva sigurna u to da je Filipova JEDINA LJUBAV! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

MAJA UBEĐENA DA JE CAR VOLI! Gledaoci u neverici nakon njenog izlaganja, Marinkovićeva sigurna u to da je Filipova JEDINA LJUBAV! (VIDEO)

Podeli vest

Starleta Maja Marinković već danima obleće oko Filipa Cara sa kojim je prethodno ugovorila da povremeno imaju intimne odnose. Iako joj Filip već danima govori da ne želi vezu sa njom, te da još uvek ima emociju prema bivšoj devojci, ona uporno tvrdi da to nije istina, a zadrugarima je objasnila da je došla do tog zaključka zato što se pre se*sa ljube!

Maja je pričala o svom odnosu sa Carem i uporedila ga sa bivšim dečkom, Bilalom Brajlovićem.

Foto: Printscreen

Maja je ubeđena da je Car voli...

- Ja sam mu jutros rekla šta sam imala. Šta god da uradi, može nekog da izj*be, okrene se da spava, a da se ljubiš tri sata i spavaš, ne može. To su prave emocije. Sa Bilalom sam spavala kao da legnem sa Necom, dve različite strane. Šta god da se desi, znam kakav je rezultat i ja to osećam, ja ne grešim - rekla je Maja.

Njeno objašnjavanje je naišlo na podsmehe gledalaca rijalitija, a komentari su se samo ređali.

"Majakita živi u svom svetu iskrivljene percepcije. Sve njene zablude potiču iz odsustva stida i srama", "Priča za Miličine uši. Maja je otužna pojava ove sezone. Baš ono, jad od devojke. Nema više stare Maje", "Ona ubeđena da je Car voli... Nije bolest sve što boli", "Ovo je užas", "Čovek se okrenuo zidu, nije ništa hteo, ona ga vukla i govorila mu da se skinula i da je gola...", "Kako je Car kanali i tek će da je kanali, ona jadna utipovala da je voli, a čovek samo prazni ...", "Jadna... Ona misli to što ga je zadovoljila oralno i naskočila da je voli, auuuu" - bili su samo neki od komentara koji su se našli ispod ovog klipa, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u videu ispod.

 

 

MAJA REŠILA DA DOKAŽE CARU DA JE BOLJA OD ALEKS! Marinkovićeva i Filip u žestokoj akciji, starleta uzdasima razbudila celu sobu!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija