• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

15.11.2017

07:52

OVE SISE BI U RIJALITI! Da li je ona nova Zadrugarka?

Rijaliti

OVE SISE BI U RIJALITI! Da li je ona nova Zadrugarka?

Podeli vest

U izdanju emisije "Amidži šou" koja je sinoć emitovana uživo, voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pevačice Katarinu Grujić, Tanju Savić kao i estradnog menadžera Mikija Đuričića

 

Miki je pripremio sve za nastup svojih "klijenata" Mace i Bore, a pre nego što su oni stigli, Amidžić je sa svojim gostima porazgovarao o svim aktuelnostima.

Kaća Grujić nedavno je pevala na žurki u Zadruzi i otkrila kako se provela.

- Bilo mi je super stvarno jer sam sa mnogim ukućanima u dobrim odnosima. Nadam se da će Veliki šef da razmotri da uđem ja - rekla je Kaća Grujić i brzo dodala: 

- Mislim, za još jednu žurku možda tamo oko Nove godine.

Da li će Veliki šef ispuniti Katarini želju i pozvati je ponovo, ili je čak pozvati da bude jedan od učesnika, ostaje da vidimo. Veliki šef je nepredviv i gledaoci su navikli da sve moguće kada je ovaj impresivni rijaliti u pitanju, tako da ostaje da pratimo Zadrugu.

Ivan Dobričić

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija