• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

10.12.2017

09:29

(FOTO) ĆERKA SINANA SAKIĆA OPLELA PO LUNI I ANABELI: Muž je nije dovoljno TUKAO!

Rijaliti

(FOTO) ĆERKA SINANA SAKIĆA OPLELA PO LUNI I ANABELI: Muž je nije dovoljno TUKAO!

Podeli vest

Rijaliti šou Zadruga praćen je kako u Srbiji tako i u regionu. Gotovo svi znaju sve detalje odnosa Lune i Slobe, a jedna od onih koja prati ljubavni trougao u na Televiziji Pink je i ćerka pevača Sinana Sakića.

Đulkica Sakić Amzić je na društvenoj mreži Fejsbuk bez ''dlake na jeziku'' oplela po Luni Đogani.

- Došla sam do zaključka da je ova Luna i dobra kakva joj je majka bez imalo stida i srama. Znači, zar je teško reći: "Luna, sačekaj da čovek reši svoju situaciju i, brate, napadaj ga". A ne, "jao pa ljubav se desila, pa ovo, pa ljudi oni se vole... Ja tu vidim ljubav...". Halooo, neka joj neko objasni da je nečiji brak svetinja kakav god bio ili u kakvom god haosu bio dok se ne završi! - napisala je Sinanova ćerka i dodala:

- Ah, da, zaboravila sam da je njen sadašnji muž isto bio zauzet, verovatno je bio "nesrećan". Ipak je ona imala težak život, dete razvedenih roditelja, pa rat u kom je ona bila jako aktivna, pa muž je mlatio, očigledno ne dovoljno jer naučila ništa nije kad je već trpela i tako otimala tuđe muškarce.

print screen

Đulkica je istakla da je na strani Kristine Kockar i da je podržava jer je i njena životna priča takva.

- A druga stvar, Kija. Neću da komentarišem. Možeš da učiš od nje draga šta znači biti dama kulturna sa manirima jer džabe ti kilogram šminke i dobra odeća kad nemaš grama mozga. Uči od drugih, veruj mi pametnija si kada ne komentarišeš ljubav, jer nemaš pojma šta to znači. Da znaš nikada ne bih podržala propast i ne možeš sreću graditi na tuđoj nesreći nikada! Kija je postupila baš kako bih i ja, ušla da bi stao pred mene i da je mali milion Luna on će nju da zaštiti i pitanje je vremena kada će se njoj vratiti. Živi bili pa videli. Uostalom jedna od mojih životnih priča - zaključila je Đulkica.

pink.rs



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
janko

pre 4 godine

Luna je divna mlada devojka. Bori se za sovje jmesto pod suncem. Lepoto, glavu gore i jsamo napred. Ništa nisi radila što druge mlade devojek ne rade.Volela si ludo i bila voljena. Rodjena si zajavni nstup.Talenat imaš.Malo više poradi na sebi i časovima pevanja. Drugo malena izgledaš svetski. Zaludela siceo balkan. Svi govore o tebe. Tvojj prvenac trešti na sve strane..... uveliko je postao HIT. Idemo plavi andjele do samog vrha. Hejteri neke se bave sobom jer samm tim bi imali više koristi. Mržnja je zlo kojim su puni, jer nemaju sopstvnei život. Nezadovoljni sui nesrećni...neka čiste svoje dvorište

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija