• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2018

21:33

(VIDEO) NAJSTROŽIJE KAŽNJENI! Veliki šef iznenadio pismom zadrugare!

Rijaliti

(VIDEO) NAJSTROŽIJE KAŽNJENI! Veliki šef iznenadio pismom zadrugare!

Podeli vest

Zadrugari su još jednom prekršili pravilo, ali nismo sigurni da će se to ponovo dogoditi nakon ovakve intervencije Velikog šefa!

Ovih dana skoro svi takmičari bili su kažnjavani zbog nepoštovanja pravila Zadruge".

- Dragi zadrugari, obavešteni ste da predveče možete spavati samo vas petoro u sobi, a kako vidimo spava vas desetoro. Pre svega, u ovo vreme spavanje nije dozvoljeno. Moraćete da budete obavešteni ko će kad da spava inače ćete biti strogo kažnjavani - Veliki šef.

I ovoga puta ih je produkcija upozorila na moguće posledice koje će snositi ukoliko nastave da sebi pripisuju pravila, a takmičari su opet imali nešto da kažu povodom ovoga.

- Mi smo dobili pismo u kojem se najavljuje da možemo najviše petoro. Vi se ne dogovarate jer ste pohlepni. Imajte malo tolerancije, kome nije dobro neka ide prvi - rekao je Lepi Mića.

- Ja sam jutros merio pritisak, bio mi je povišen i zato me produkcija nije kaznila. Ja više neću spavati jer sam spavao ceo dan. Nadeždu sam pokušao da probudim jutros, ona nije htela. Ljudi neka odluče ko će biti kažnjen, a ko ne. Neni nije dobro, ni Andrijani, ja više neću spavati a vi se dogovorite - rekao je Bane.

- Meni je san potreban zbog terapije koju pijem. Imam nizak pritisak i kada jedem nešto ja moram da odspavam. Eto, koga bude zanimalo, koji se budu brecali ili šta god, ja ću im lepo objasniti šta i kako - rekla je Jelena.

Posle onih koji su se pravdali zbog svojih prestupa, Saška Karan je ustala sa prigovorom da je sramota da omladina govori kako ne može bez sna, a trebalo bi da budu i te kako aktivni.

- Vi treba da imate obzira prema starijima. Vi se ponašate kao da ste babe i dede. Tako se ponašate! Mi smo ipak stariji, a vi se samo žalite kako vas boli glava, zub i to je sramota za vaše godine. Treba da budete što aktivniji i to vama više treba nego nama starijima. Treba da se pokažete i da koristite svaki sekund i trenutak ovde. - rekla je Saška.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija