• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

27.01.2018

21:01

MINA VRBAŠKI ZAPRETILA UČESNICIMA ZADRUGE: Je*aću mater Đeksonu i Krunićki

Rijaliti

MINA VRBAŠKI ZAPRETILA UČESNICIMA ZADRUGE: Je*aću mater Đeksonu i Krunićki

Podeli vest

Mina Vrbaški zapretila Nemanji Đeriću zato što je on molio Jelenu Krunić da imaju seks pred kamerama

Mina Vrbaški je odlepila kada je videla da je njen dečko Nemanja Đerić Đekson molio Jelenu Krunić da imaju seks, te je poručila da će im svima je*ati mater. Zanimljivo je to da je bivša učesnica "Zadruge" svojevremeno izjavila kako bi želela brak i decu sa reperom, ali on to očigledno nema u planu.

Zatvorena knjiga

Đekson je bez blama nagovarao Jelenu da se kresnu i rekao da treba da je "pumpa svaki dan", ali se go-go igračica nije dala. To je Minu izvelo iz takta:

- Kada se budem vratila u "Zadrugu", je*aću ih sve tamo! Sve

On da je*e, ona da čeka

Ispao je pravo go*no. On tamo hoće nešto da je*e, a ja ga ovde čekam

Mina Vrbaški

redom. Samo čekam taj dan da me vrate - započela je besno Šakova maloletnica i nastavila:

- Ispao je pravo go*no. On tamo hoće nešto da je*e, a ja ga ovde čekam. Ne jurim muškarce, niko me ne zanima, jer sam u fazonu da smo nas dvoje zajedno. Ma kada malo bolje razmislim, nema šta da se iznenađujem, pa to je Đekson.

Ona je odlučila da stavi tačku na svoju i Nemanjinu vezu i okrene drugi list.

- Neću sebe da nerviram i opterećujem glupostima, kada nisam tamo i kada ne mogu da utičem. Šta sad, treba da sedim kući, plačem, sečem vene... Pa neću bre! Naći ću i ja dečka, boli me uvo. Videla sam šta radi i to je to. On je zatvorena knjiga za mene. Sada ću i ja da nađem novog momka. Bila sam mu verna, ali to će stanje da se promeni. Ne čekam, bre, više nikog - bila je odlučna Mina.

Printscreen TV Pink

Vrbaški je rešila da prvom prilikom otvoreno kaže Đeksonu da nikada više neće biti sa njim, jer neće da dozvoli da se bilo koji muškarac igra sa njom:

- Rekla bih mu da može slobodno da me zaboravi, da za njega

Traži drugog

Naći ću i ja dečka, boli me uvo

Mina Vrbaški

više ne postojim. Nema te sile koja bio me ponovo spojila sa njim, koliko god se on izvinjavao i dokazivao mi da me voli.

Briga me za Krunićku

Ona nije besna na svoju poznanicu Jelenu Krunić, koliko na izdaju svog dečka.

- Krunićku znam, čule smo se pre nego što je ušla u "Zadrugu". Nemam ni pozitivno ni negativno mišljenje o njoj. Ne znam da li ga je ona odbila zbog mene, ali me to više ni ne zanima - završila je bivša učesnica "Zadruge".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija