• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.02.2018

13:43

(VIDEO) OBRAČUN U ZADRUZI! Teodora siktala na majku, ona joj ZAVALILA ŠAMARČINU!

Rijaliti

(VIDEO) OBRAČUN U ZADRUZI! Teodora siktala na majku, ona joj ZAVALILA ŠAMARČINU!

Podeli vest

Kada je organizovana "Igra istine" u kojoj su Teodora Džehverović i Anđelo Ranković objasnili zadrugarima zbog čega su imali poslednju svađu, došlo je do sukoba između majke i ćerke, pa čak i fizičkog obračuna

Čini se da je plavuša nesigurna u ljubav svog dečka, pa mu često prebaci kada on ima komunikacijom sa Anom Korać.

- Problem koji se desio sinoć jeste što ja danima unazad, nekad tako kad prođe ili se nešto desi, prokomentarišem to što se desilo sa Anom, nabacim mu to na nos. Njemu to smeta. Misli da sam preterala i da mu to smeta, misli da sam preterala, ne može to da sluša više. Ja znam da sam preterala, inače moj karakter je takav, ne mogu da prećutim. Nemam ništa protiv Ane, ja nju ne gledam kao krivca, ja sa njom nikad nisam imala nesuglasice, jednostavno ovo radim ne zato što sam ljubomorna na nju kao osobu, već zbog svega što se desilo sa njom i ja sam prešla preko toga ali nisam zaboravila i ne mogu da zaboravim. Zbog toga smo se mi posvađali - objasnila je Teodora.

-Je.aću ti mater, sad ću ja da ti prekinem vezu. Skini naočare, da ti vidim oči. Zašto si ćutala ceo dan danas i pravila se luda. Ti si problem. Treba ja da znam prva. Hoću ja već jednom da čujem tu istinu - vikala je Gordana na Teodoru.

Viktorija je pokušala da smiri strasti.

- Ne možete da se bijete pred pet miliona ljudi. Ošamarila je i skinula naočare -rekla je pevačica, pa se Goca izvikala na nju i nastavila svađu sa ćerkom.

Nisam ja došla ovde budalu da izigravam, da me zaje*avate i ovde. Malo sam vas gledala napolju pa sad i ovde da vas gledam. Nećeš da smiriš strasti. Ovog puta ćeš da odgovaraš za svoje postupke…Najboje je da raskinte, da spasite jedno drugo. Nema tu ljubavi ni ničega - siktala je Goca.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija